Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Livet er ingen gættekonkurrence - Ole Sloth - E-bog

Bag om Livet er ingen gættekonkurrence

Dette er en bog, som med udgangspunkt i den stoiske filosofi – altså det ikke at lade følelser gribe forstyrrende ind – beskriver vores tankemønstre og handlinger. Det fremgår her, at en stor del af vores handlinger tager udgangspunkt i de medfødte instinkter. Hvis vi får en overbevisning om det faktum og accepterer, at alle handlinger netop tager sigte mod dette, vil vi kunne frigøre os fra den tvivl og uvished, som er årsag til mange af vores bekymringer – og vi vil kunne opleve den idealtilstand, Eckhard Tolle beskriver i sin bog “Nuets kraft”. Livet er ingen gættekonkurrence beskriver blandt andet de faldgruber, forældre i god mening falder i, når det gælder opdragelse, og de grundlæggende forskelle mellem kønnene bliver også gennemgået, herunder det dilemma, der er i forbindelse med forelskelse og kærlighed. Bogen er skrevet i et underholdende og ligetil sprog, som gør, at alle – også teenagere og mænd – med fornøjelse kan læse den.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792888112
  • Udgivet:
  • 29. Marts 2012
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Livet er ingen gættekonkurrence

Dette er en bog, som med udgangspunkt i den stoiske filosofi – altså det ikke at lade følelser gribe forstyrrende ind – beskriver vores tankemønstre og handlinger. Det fremgår her, at en stor del af vores handlinger tager udgangspunkt i de medfødte instinkter.

Hvis vi får en overbevisning om det faktum og accepterer, at alle handlinger netop tager sigte mod dette, vil vi kunne frigøre os fra den tvivl og uvished, som er årsag til mange af vores bekymringer – og vi vil kunne opleve den idealtilstand, Eckhard Tolle beskriver i sin bog “Nuets kraft”.

Livet er ingen gættekonkurrence beskriver blandt andet de faldgruber, forældre i god mening falder i, når det gælder opdragelse, og de grundlæggende forskelle mellem kønnene bliver også gennemgået, herunder det dilemma, der er i forbindelse med forelskelse og kærlighed.

Bogen er skrevet i et underholdende og ligetil sprog, som gør, at alle – også teenagere og mænd – med fornøjelse kan læse den.

Brugerbedømmelser af Livet er ingen gættekonkurrenceFind lignende bøger
Bogen Livet er ingen gættekonkurrence findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.