dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Livssuk - Mette Hove - E-bog

Bag om Livssuk

Livet er i sit væsens rod et evigt skift mellem lys og mørke. Det er dette skift, digtene beskæftiger sig med. De omhandler også det åbne sinds kamp mellem lys og mørke og det deraf fødte livssuk, der rækker ud efter noget større at holde fast i midt i tilværelsens ofte tilfældige hændelser. Mærk sukket, se håbet. Uddrag af bogen Sommetider tvunget i knæ af sorgens sorte kappe. Men i dag stråler den indre diamant som jeg frarøvede dragen. Der er flere ædelstene i kisten og jeg erobrer dem alle over tid. Min kærlighed tager dem tilbage. Om forfatteren Mette Hove er født 1964 i Vendsyssel. Hun har skrevet siden 1990 og virker desuden som foredragsholder. Hun har tidligere udgivet digtsamlingerne Indblik (2013) og Muren (2014).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793366244
  • Udgivet:
  • 16. Juni 2015
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Livssuk

Livet er i sit væsens rod et evigt skift mellem lys og mørke. Det er dette skift, digtene beskæftiger sig med. De omhandler også det åbne sinds kamp mellem lys og mørke og det deraf fødte livssuk, der rækker ud efter noget større at holde fast i midt i tilværelsens ofte tilfældige hændelser. Mærk sukket, se håbet.

Uddrag af bogen
Sommetider tvunget i knæ
af sorgens sorte kappe.
Men i dag stråler den indre diamant
som jeg frarøvede dragen.
Der er flere ædelstene i kisten
og jeg erobrer dem alle over tid.
Min kærlighed tager dem tilbage.

Om forfatteren
Mette Hove er født 1964 i Vendsyssel. Hun har skrevet siden 1990 og virker desuden som foredragsholder. Hun har tidligere udgivet digtsamlingerne Indblik (2013) og Muren (2014).

Brugerbedømmelser af LivssukFind lignende bøger
Bogen Livssuk findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.