Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Löwenlandet - Jokum Rohde - E-bog

Bag om Löwenlandet

Novellerne i Löwenlandet bevæger sig rundt omkring i København fra titelnovellens rekonstruktion af 1970ernes Amaliegade-kvarter, med dets forladte pakhuse og afspærrede havnedomæne, til "Ægirsgadesekvenserne", hvor et matematisk eksperiment i benævnte gade får vidtrækkende konsekvenser for de involverede. I "Skrænten" bliver et uhyggeligt mord udgangspunktet for en lang aftens hårrejsende begivenheder. Og i "Novelle med kokain" fascineres fortælleren af sin nabo, der aften efter aften lemlæster sig selv over ilden fra gasblusset. Jokum Rohde tager læseren med til et univers, der på én gang forekommer ekstremt velkendt og utrolig fremmed og hvor personerne er grænseeksistenser, der befinder sig på kanten af det gode og det onde.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702239027
  • Udgivet:
  • 11. Maj 2017
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Löwenlandet

Novellerne i Löwenlandet bevæger sig rundt omkring i København fra titelnovellens rekonstruktion af 1970ernes Amaliegade-kvarter, med dets forladte pakhuse og afspærrede havnedomæne, til "Ægirsgadesekvenserne", hvor et matematisk eksperiment i benævnte gade får vidtrækkende konsekvenser for de involverede. I "Skrænten" bliver et uhyggeligt mord udgangspunktet for en lang aftens hårrejsende begivenheder. Og i "Novelle med kokain" fascineres fortælleren af sin nabo, der aften efter aften lemlæster sig selv over ilden fra gasblusset.

Jokum Rohde tager læseren med til et univers, der på én gang forekommer ekstremt velkendt og utrolig fremmed og hvor personerne er grænseeksistenser, der befinder sig på kanten af det gode og det onde.

Brugerbedømmelser af LöwenlandetFind lignende bøger
Bogen Löwenlandet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.