Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte af Sebastian Stanbury

Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte - E-bog

- 11 sande fodboldhistorier

Bag om Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte

’Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte’ er spækket med eventyrlige dramaer, som bygger på virkelige hændelser i fodboldens fantastiske verden. Her får du historien om Pelé, der frelste sit land og gjorde sin far lykkelig. Om Lionel Messi, der trods enorm succes i Barcelona aldrig har vundet et mesterskab med sit elskede Argentina. Om Antonín Panenkas straffespark, som fældede de mægtige vesttyskere. Om da landsholdsanføreren Didier Drogba stoppede borgerkrigen i Elfenbenskysten. Og naturligvis historien om Peter Schmeichel, der den dag i dag stadig er overbevist om, at ingen kan score, når han står i målet. ’Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte’ er skrevet til børn, men kan læses og nydes af alle, der holder af fodbolden og dens magiske fortællinger. Forord af træner for det danske landshold Kasper Hjulmand.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793996021
 • Udgivet:
 • 12. Juni 2020
 • FØDSELSDAGSUDSALG
  188,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
 • 164,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte
’Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte’ er spækket med eventyrlige dramaer, som bygger på virkelige hændelser i fodboldens fantastiske verden.

Her får du historien om Pelé, der frelste sit land og gjorde sin far lykkelig. Om Lionel Messi, der trods enorm succes i Barcelona aldrig har vundet et mesterskab med sit elskede Argentina. Om Antonín Panenkas straffespark, som fældede de mægtige vesttyskere. Om da landsholdsanføreren Didier Drogba stoppede borgerkrigen i Elfenbenskysten. Og naturligvis historien om Peter Schmeichel, der den dag i dag stadig er overbevist om, at ingen kan score, når han står i målet.

’Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte’ er skrevet til børn, men kan læses og nydes af alle, der holder af fodbolden og dens magiske fortællinger.

Forord af træner for det danske landshold Kasper Hjulmand.
Brugerbedømmelser af Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte


Find lignende bøger
Bogen Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.