Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Månebarn & Grankoglens Hemmelighed - Malou Slott - E-bog

indgår i Månebarnet serien

Bag om Månebarn & Grankoglens Hemmelighed

Fast besluttet trådte Elara ud af sengen og tog sit tøj på. Hun greb telefonen, åbnede glasdøren ud til køkkenet og listede ud i gangen. Bandeordene og eksplosionerne lød stadig fra hendes fars forbudte kontor. Han ville ikke opdage, at hun var væk. I et kort sekund stod hun med bankende hjerte foran hoveddøren. Sveden fra mareridtet havde gjort hende kold på ryggen. Hun tog en dyb indånding, trykkede håndtaget ned og satte kursen mod det tryggeste sted, hun kendte, Kastanjeskoven. En sen aften flygter 10-årige Elara fra sine mareridt og sin selvoptagede far. I Kastanjeskoven møder hun en gammel dame ved navn Inga, der beder Elara om at passe på en grankogle med ordene: “Mit liv afhænger af det. Ikke kun mit liv – manges liv! Måske vores allesammens!” Pludselig er Kastanjeskoven slet ikke kun det trygge sted, Elara kender. Hendes søgen efter vejen hjem forvandles til en vild rejse, hvor hun møder talende dyr, besynderlige væsner, mørke hemmeligheder og et utal af farer. Om forfatter Malou Slott er fantasyforfatter og historiefortæller. Siden Malou var barn, har fantasien fået frit løb og fyldt hendes hverdag, og der kan drages klare paralleller mellem den verden, Elara pludselig befinder sig i, og den verden, Malou som barn var sikker på fandtes i skoven. Malou Slott har selv illustreret bogen for at videregive sin fortælling med lige så stor livagtighed, som hun selv oplevede den.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794532822
  • Udgivet:
  • 16. Maj 2024
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Månebarn & Grankoglens Hemmelighed

Fast besluttet trådte Elara ud af sengen og tog sit tøj på. Hun greb telefonen, åbnede glasdøren ud til køkkenet og listede ud i gangen. Bandeordene og eksplosionerne lød stadig fra hendes fars forbudte kontor. Han ville ikke opdage, at hun var væk.

I et kort sekund stod hun med bankende hjerte foran hoveddøren. Sveden fra mareridtet havde gjort hende kold på ryggen.
Hun tog en dyb indånding, trykkede håndtaget ned og satte kursen mod det tryggeste sted, hun kendte, Kastanjeskoven.
En sen aften flygter 10-årige Elara fra sine mareridt og sin selvoptagede far. I Kastanjeskoven møder hun en gammel dame ved navn Inga, der beder Elara om at passe på en grankogle med ordene: “Mit liv afhænger af det. Ikke kun mit liv – manges liv! Måske vores allesammens!”
Pludselig er Kastanjeskoven slet ikke kun det trygge sted, Elara kender. Hendes søgen efter vejen hjem forvandles til en vild rejse, hvor hun møder talende dyr, besynderlige væsner, mørke hemmeligheder og et utal af farer.

Om forfatter
Malou Slott er fantasyforfatter og historiefortæller. Siden Malou var barn, har fantasien fået frit løb og fyldt hendes hverdag, og der kan drages klare paralleller mellem den verden, Elara pludselig befinder sig i, og den verden, Malou som barn var sikker på fandtes i skoven. Malou Slott har selv illustreret bogen for at videregive sin fortælling med lige så stor livagtighed, som hun selv oplevede den.

Brugerbedømmelser af Månebarn & Grankoglens HemmelighedFind lignende bøger
Bogen Månebarn & Grankoglens Hemmelighed findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.