Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Magtspil. Samtalen i teatret - samtale med teatret - Thomas Bredsdorff - E-bog

Bag om Magtspil. Samtalen i teatret - samtale med teatret

Thomas Bredsdorff undersøger begreberne magt og afmagt i europæiske familiestykker. Han analyserer nogle af de mest kendte og vigtige teaterstykker i den europæiske tradition og kommer blandt andet ind på William Shakespeares "Kong Lear", Henrik Ibsens "Vildanden" og August Strindbergs "Frøken Julie". Tilsammen tegner han et portræt af et til alle tider relevant og spændende emne i teatertraditionen. Thomas Bredsdorff (f. 1937) er en dansk forfatter, litteraturforsker og kritiker. Han er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og var fra 1978 til 2004 professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Thomas Bredsdorff har skrevet en lang række bøger om dansk og international litteratur og blev i 2001 Ridder af 1. grad af Dannebrosordenen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726191202
  • Udgivet:
  • 23. Juli 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Magtspil. Samtalen i teatret - samtale med teatret

Thomas Bredsdorff undersøger begreberne magt og afmagt i europæiske familiestykker. Han analyserer nogle af de mest kendte og vigtige teaterstykker i den europæiske tradition og kommer blandt andet ind på William Shakespeares "Kong Lear", Henrik Ibsens "Vildanden" og August Strindbergs "Frøken Julie". Tilsammen tegner han et portræt af et til alle tider relevant og spændende emne i teatertraditionen.

Thomas Bredsdorff (f. 1937) er en dansk forfatter, litteraturforsker og kritiker. Han er uddannet cand.mag. i dansk og engelsk og var fra 1978 til 2004 professor i nordisk litteratur ved Københavns Universitet. Thomas Bredsdorff har skrevet en lang række bøger om dansk og international litteratur og blev i 2001 Ridder af 1. grad af Dannebrosordenen.

Brugerbedømmelser af Magtspil. Samtalen i teatret - samtale med teatretFind lignende bøger
Bogen Magtspil. Samtalen i teatret - samtale med teatret findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.