Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mal dig glad - Susanne Møberg - E-bog

- Maleteknik og personlig udvikling

Bag om Mal dig glad

'Mal dig glad' henvender sig til dig, som gerne vil i gang med at male, og til dig som søger inspiration til at komme videre. Bogen er en praktisk lærebog i maleteknikken akryl på lærred og samtidig en guide til personlig udvikling. 'Mal dig glad' er også en praktisk opslagsbog, hvad angår malematerialer, måder at male på samt tip til at komme i gang med et godt maleri. Bogen giver dig gode råd og konkret vejledning i finde dit eget udtryk, som grundlag for den vedvarende motivation og maleglæde. Med en række maleøvelser opfordrer forfatteren dig til at bringe bevidsthed med ind i maleprocessen og iagttage, hvad der intuitivt viser sig. Bogen er en forlængelse af Susanne Møbergs tidligere bog 'Mal med intuition', der udkom på Borgens forlag i 1999. Forfatteren deler igen gavmildt ud af sine mange års erfaring som billedkunstner og personlig coach. Se flere malerier på www.moeberg.dk

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799686360
  • Udgivet:
  • 1. Januar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mal dig glad

'Mal dig glad' henvender sig til dig, som gerne vil i gang med at male, og til dig som søger inspiration til at komme videre.
Bogen er en praktisk lærebog i maleteknikken akryl på lærred og samtidig en guide til personlig udvikling.
'Mal dig glad' er også en praktisk opslagsbog, hvad angår malematerialer, måder at male på samt tip til at komme i gang med et godt maleri.
Bogen giver dig gode råd og konkret vejledning i finde dit eget udtryk, som grundlag for den vedvarende motivation og maleglæde.
Med en række maleøvelser opfordrer forfatteren dig til at bringe bevidsthed med ind i maleprocessen og iagttage, hvad der intuitivt viser sig.
Bogen er en forlængelse af Susanne Møbergs tidligere bog 'Mal med intuition', der udkom på Borgens forlag i 1999. Forfatteren deler igen gavmildt ud af sine mange års erfaring som billedkunstner og personlig coach.
Se flere malerier på www.moeberg.dk

Brugerbedømmelser af Mal dig gladFind lignende bøger
Bogen Mal dig glad findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.