Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Malstrøm - Helle Mogensen - E-bog

Bag om Malstrøm

Foruroligende anderledes udkantskrimi fra nordjyske Helle Mogensen. En forårsaften finder psykolog Anne Lebæk liget af en ung kvinde i sin barndomsvenindes byhus i Hvertsunds gamle fiskerkvarter. Anne bliver besat af at finde morderen. Og hendes søgen efter svar på, hvem den unge kvinde egentlig var, og hvem det er, der ønskede hende død, bringer hende tættere på det rå og vindblæste fiskersamfunds skyggesider. Helle Mogensen er journalist og forfatter. Hun bor på Mors i Vestjylland og er vokset op i Midtjylland og Nuuk. Malmstrøm er andet og selvstændige bind i serien om den introverte psykolog Anne Lebæk, som bor i den Vestjyske fiskerby Hvertsund.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793983229
 • Udgivet:
 • 21. Maj 2021
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Malstrøm

  Beskrivelse af Malstrøm

  Foruroligende anderledes udkantskrimi fra nordjyske Helle Mogensen.

  En forårsaften finder psykolog Anne Lebæk liget af en ung kvinde i sin barndomsvenindes byhus i Hvertsunds gamle fiskerkvarter. Anne bliver besat af at finde morderen. Og hendes søgen efter svar på, hvem den unge kvinde egentlig var, og hvem det er, der ønskede hende død, bringer hende tættere på det rå og vindblæste fiskersamfunds skyggesider.

  Helle Mogensen er journalist og forfatter. Hun bor på Mors i Vestjylland og er vokset op i Midtjylland og Nuuk. Malmstrøm er andet og selvstændige bind i serien om den introverte psykolog Anne Lebæk, som bor i den Vestjyske fiskerby Hvertsund.

  Brugerbedømmelser af Malstrøm  Find lignende bøger
  Bogen Malstrøm findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.