Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Maze Runner - Labyrinten - James Dashner - E-bog

- Maze Runner 1

Bag om Maze Runner - Labyrinten

Træd ind i labyrinten, hvor kun den stærkeste overlever - og den hurtigste undslipper. Maze Runner (1) - Labyrinten er en hæsblæsende og hjernevridende fortælling, hvor intet er, som det er ud. Trilogien er solgt til udgivelse i 18 lande, og første bind er bogen bag efteråret 2014’s store ungdomsfilm. Husk. Overlev. Løb. Da Thomas vågner, kan han ikke huske andet end sit navn. Han er omringet af fremmede - drenge, som heller ikke kan huske noget fra før. I to år har de boet i lysningen. Hver måned er der kommet en ny til. Ingen ved hvorfra. Uden for de tårnhøje stenmure, der omgiver deres lille samfund, er der en uendelig og altid foranderlig labyrint. Den er drengenes eneste vej ud, men ingen er nogensinde kommet levende igennem den. Om natten lukker porten drengene inde. Og fjenderne ude. Den næste, der ankommer, er en pige. Den første pige nogensinde. Og beskeden, hun har med, ændrer alt.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788763836944
 • Udgivet:
 • 12. September 2014
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Maze Runner - Labyrinten

  Beskrivelse af Maze Runner - Labyrinten

  Træd ind i labyrinten, hvor kun den stærkeste overlever - og den hurtigste undslipper.

  Maze Runner (1) - Labyrinten er en hæsblæsende og hjernevridende fortælling, hvor intet er, som det er ud. Trilogien er solgt til udgivelse i 18 lande, og første bind er bogen bag efteråret 2014’s store ungdomsfilm.
  Husk. Overlev. Løb.

  Da Thomas vågner, kan han ikke huske andet end sit navn. Han er omringet af fremmede - drenge, som heller ikke kan huske noget fra før. I to år har de boet i lysningen. Hver måned er der kommet en ny til. Ingen ved hvorfra.

  Uden for de tårnhøje stenmure, der omgiver deres lille samfund, er der en uendelig og altid foranderlig labyrint. Den er drengenes eneste vej ud, men ingen er nogensinde kommet levende igennem den. Om natten lukker porten drengene inde. Og fjenderne ude.

  Den næste, der ankommer, er en pige. Den første pige nogensinde. Og beskeden, hun har med, ændrer alt.

  Brugerbedømmelser af Maze Runner - Labyrinten

  • Laura M. 24. April 2022

   Jeg har kun set filmen, men valgte at læse bogen. Det burde alle gøre!
   Bogen er god og meget stemningsfuld :)


  Find lignende bøger
  Bogen Maze Runner - Labyrinten findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.