Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Med andre ord - Keld Zeruneith - E-bog

Bag om Med andre ord

"Fysik din tunges reptil mellem tænder som en søgrotte slikker våd. den sidste sne hvis den er hvid og glider nedad din mave kold. et indre blik større end dit øje synligt til døden hvidt. fuglen som braser op der og er der så ikke men blåt. de tre fingre udspilet over dit nøgne knæ og speed. blodets styrt til hovedet viser dit infrarøde landskab dybt. hænder som på en større afstand ser ud af glas. den sorte is med tåren i falder næsten ned pels. og nogle andre fysiske sager jeg ikke kan komme til. og resten jeg ikke hurtigt nok trækker udenom." Keld Zeruneiths digtsamling "Med andre ord" består af en lang række digte fyldt med farverigt billedsprog og henvisninger til litteraturhistoriens store skikkelser som Marcel Proust og Dante. De mange forskelligartede digte giver en alsidig introduktion til Keld Zeruneiths spændende forfatterskab. Keld Zeruneith (f. 1941) er en dansk litteraturforsker og digter, der har udgivet flere digtsamlinger og biografier om danske digtere som Johannes Ewald, Sophus Claussen og Emil Aarestrup. Han har blandt andet modtaget Georg Brandes-Prisen, Holberg-medaljen, Søren Gyldendal-prisen samt Statens Kunstfonds hædersydelse for sit store arbejde med dansk litteratur.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726551921
  • Udgivet:
  • 24. December 2020
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Med andre ord

"Fysik

din tunges reptil mellem tænder som en søgrotte slikker våd.
den sidste sne hvis den er hvid og glider nedad din mave kold.
et indre blik større end dit øje synligt til døden hvidt.
fuglen som braser op der og er der så ikke men blåt.
de tre fingre udspilet over dit nøgne knæ og speed.
blodets styrt til hovedet viser dit infrarøde landskab dybt.
hænder som på en større afstand ser ud af glas.
den sorte is med tåren i falder næsten ned pels.
og nogle andre fysiske sager jeg ikke kan komme til.
og resten jeg ikke hurtigt nok trækker udenom."

Keld Zeruneiths digtsamling "Med andre ord" består af en lang række digte fyldt med farverigt billedsprog og henvisninger til litteraturhistoriens store skikkelser som Marcel Proust og Dante. De mange forskelligartede digte giver en alsidig introduktion til Keld Zeruneiths spændende forfatterskab.

Keld Zeruneith (f. 1941) er en dansk litteraturforsker og digter, der har udgivet flere digtsamlinger og biografier om danske digtere som Johannes Ewald, Sophus Claussen og Emil Aarestrup. Han har blandt andet modtaget Georg Brandes-Prisen, Holberg-medaljen, Søren Gyldendal-prisen samt Statens Kunstfonds hædersydelse for sit store arbejde med dansk litteratur.

Brugerbedømmelser af Med andre ordFind lignende bøger
Bogen Med andre ord findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.