Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mig og min familie – digte til dig - E-bog

Bag om Mig og min familie – digte til dig

"Sidst jeg talte med Vorherre / bad jeg om snevejr / og hva' fik jeg: / Tre meter høje driver / og ingen strøm. / Vores hus var uden lys / og varme og tv i fire dage. // Den historie har lært mig / at jeg ska' formulere mig præcist / osse når jeg henvender mig til Vorherre." Således lyder digtet "Snevejr" fra Poul Larsens digtsamling "Mig og min familie – digte til dig", der består af humoristiske og underholdende digte om familie og tilværelsens tankestreger. Den danske forfatter Poul Larsen (f. 1940) er oprindeligt uddannet kontorassistent og efterfølgende folkeskolelærer – et job, som han bestred i 30 år, før han for alvor vendt sin opmærksomhed mod forfattergerningen. Poul Larsen fik sin litterære debut i 1972 med digtsamlingen "Bare Digte" og har levet af at skrive siden 1995, hvor han stoppede som folkeskolelærer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711873885
  • Udgivet:
  • 9. Februar 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Mig og min familie – digte til dig

"Sidst jeg talte med Vorherre / bad jeg om snevejr / og hva' fik jeg: / Tre meter høje driver / og ingen strøm. / Vores hus var uden lys / og varme og tv i fire dage. // Den historie har lært mig / at jeg ska' formulere mig præcist / osse når jeg henvender mig til Vorherre."

Således lyder digtet "Snevejr" fra Poul Larsens digtsamling "Mig og min familie – digte til dig", der består af humoristiske og underholdende digte om familie og tilværelsens tankestreger.

Den danske forfatter Poul Larsen (f. 1940) er oprindeligt uddannet kontorassistent og efterfølgende folkeskolelærer – et job, som han bestred i 30 år, før han for alvor vendt sin opmærksomhed mod forfattergerningen. Poul Larsen fik sin litterære debut i 1972 med digtsamlingen "Bare Digte" og har levet af at skrive siden 1995, hvor han stoppede som folkeskolelærer.

Brugerbedømmelser af Mig og min familie – digte til digFind lignende bøger

Bogen Mig og min familie – digte til dig findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.