Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Minerydder-mor - Hannah Tørnstrøm Jørgensen - E-bog

Bag om Minerydder-mor

Rundt omkring møder jeg mange udfordrede forældre til børn med psykiske forstyrrelser, som dybest set kun hænger i med det yderste af neglene. Nogle af dem er klar over det, og andre er slet ikke klar over, hvilke udfordringer de går i møde. Det giver mig altid sved på panden, fordi jeg kender det så godt fra vores eget liv. Bogen beskriver de udfordringer vi har mødt og hvilke løsninger der virker for os. Det har været en følelsesmæssig rejse og bogen bærer også præg af mine følelser og sårbarhed. Denne bog er tiltænkt forældre, pårørende, behandlere, skole og alle andre, der er i berøring med en familie som os. En hyldest til alle udfordrede forældre, der skal vide, de ikke er alene.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771458800
  • Udgivet:
  • 28. Oktober 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Minerydder-mor

Rundt omkring møder jeg mange udfordrede forældre til børn med psykiske forstyrrelser, som dybest set kun hænger i med det yderste af neglene. Nogle af dem er klar over det, og andre er slet ikke klar over, hvilke udfordringer de går i møde. Det giver mig altid sved på panden, fordi jeg kender det så godt fra vores eget liv.
Bogen beskriver de udfordringer vi har mødt og hvilke løsninger der virker for os. Det har været en følelsesmæssig rejse og bogen bærer også præg af mine følelser og sårbarhed.

Denne bog er tiltænkt forældre, pårørende, behandlere, skole og alle andre, der er i berøring med en familie som os.

En hyldest til alle udfordrede forældre, der skal vide, de ikke er alene.

Brugerbedømmelser af Minerydder-morFind lignende bøger
Bogen Minerydder-mor findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.