Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mod nye indtægtsmuligheder - Steen B.J. - Bog

Bag om Mod nye indtægtsmuligheder

Oline er en aldrende skruppelløs kvinde først i halvfjerdserne. Hendes datter, Ella, og svigersøn er efterforskere ved Aarhus Politi. Oline har boet i mange Spanien, men da hendes afdøde mand efterlod hende med et konkursbo, bliver hun opsøgt af pengeafpressere. Det tvinger hende til at begå den ene ulovlighed efter den anden sammen med sin logerende, den unge kvinde Layla. Ulovlighederne fylder så meget i Olines liv, at datteren Ella gang på gang har besvær med at få kontakt med Oline, der altid virker stresset, distræt og ikke kontaktbar. Ella vil gerne have Oline tvangsindlagt, men Oline udskriver hurtigt sig selv, da hun har uendelig travlt med at ville overtage den mands plads, som styrer hendes egne pengeafpressere. Oline ønsker selv at styre pengeafpresserne og skyer ingen midler for at opnå dette mål. Spørgsmålet er bare, om det lykkes. Følg med i del 2 af En skruppelløs kvinde. Uddrag af bogen “Jo, men hun må altså forstå, at jeg ikke er syg. Hvor svært kan det være at forstå, at jeg er en kvinde i halvfjerdserne med nogle få alderdomstegn,” postulerede Oline. Layla trak på smilebåndet og mumlede ordene få alderdomstegn med tryk på få, men Oline undlod at høre dem. “Nej, du er vist ikke helt normal, men du har din helt egen charme,” sagde Layla og smilede til Oline, da de begge forlod bilen. “Hvem gider også at være normal, når man oplever en masse mere ved at være speciel,” smilede Oline og smed alt, hvad hun havde på og styrede mod bruseren i badeværelset. “Det kan du selvfølgelig have ret i,” medgav Layla og rystede på hovedet, da Oline blot smækkede døren i ud til badeværelset, som om hun slet ikke hørte, hvad hun havde sagt. Man kan også blive for specielt, ræsonnerede hun blot og grinede lidt. Om forfatteren Steen B. J. (f. 1965) er forfatter til over tyve værker inden for genrerne krimi og historisk roman. Hans mest kendte er Danmarks vel nok længste krimiserie: En udfordring for Team Milton.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772377902
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 248
 • Udgivet:
 • 3. September 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 152x222x18 mm.
 • Vægt:
 • 398 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Mod nye indtægtsmuligheder

Oline er en aldrende skruppelløs kvinde først i halvfjerdserne. Hendes datter, Ella, og svigersøn er efterforskere ved Aarhus Politi. Oline har boet i mange Spanien, men da hendes afdøde mand efterlod hende med et konkursbo, bliver hun opsøgt af pengeafpressere. Det tvinger hende til at begå den ene ulovlighed efter den anden sammen med sin logerende, den unge kvinde Layla. Ulovlighederne fylder så meget i Olines liv, at datteren Ella gang på gang har besvær med at få kontakt med Oline, der altid virker stresset, distræt og ikke kontaktbar. Ella vil gerne have Oline tvangsindlagt, men Oline udskriver hurtigt sig selv, da hun har uendelig travlt med at ville overtage den mands plads, som styrer hendes egne pengeafpressere. Oline ønsker selv at styre pengeafpresserne og skyer ingen midler for at opnå dette mål. Spørgsmålet er bare, om det lykkes. Følg med i del 2 af En skruppelløs kvinde.

Uddrag af bogen
“Jo, men hun må altså forstå, at jeg ikke er syg. Hvor svært kan det være at forstå, at jeg er en kvinde i halvfjerdserne med nogle få alderdomstegn,” postulerede Oline. Layla trak på smilebåndet og mumlede ordene få alderdomstegn med tryk på få, men Oline undlod at høre dem. “Nej, du er vist ikke helt normal, men du har din helt egen charme,” sagde Layla og smilede til Oline, da de begge forlod bilen.
“Hvem gider også at være normal, når man oplever en masse mere ved at være speciel,” smilede Oline og smed alt, hvad hun havde på og styrede mod bruseren i badeværelset.
“Det kan du selvfølgelig have ret i,” medgav Layla og rystede på hovedet, da Oline blot smækkede døren i ud til badeværelset, som om hun slet ikke hørte, hvad hun havde sagt. Man kan også blive for specielt, ræsonnerede hun blot og grinede lidt.

Om forfatteren
Steen B. J. (f. 1965) er forfatter til over tyve værker inden for genrerne krimi og historisk roman. Hans mest kendte er Danmarks vel nok længste krimiserie: En udfordring for Team Milton.

Brugerbedømmelser af Mod nye indtægtsmulighederFind lignende bøger
Bogen Mod nye indtægtsmuligheder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.