Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Molecular Gastronomy - Herve (AgroParisTech) This - Bog

- Exploring the Science of Flavor

Bag om Molecular Gastronomy

Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231133128
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 392
  • Udgivet:
  • 4. januar 2006
  • Størrelse:
  • 166x210x30 mm.
  • Vægt:
  • 588 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Molecular Gastronomy

Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.

Brugerbedømmelser af Molecular Gastronomy



Find lignende bøger
Bogen Molecular Gastronomy findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.