Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mont Blanc - E-bog

- Vejen til toppen af Europa

Bag om Mont Blanc

Mont Blanc er med sine 4810 meter toppen af Europa. Det er et fantastisk smukt bjerg midt i et højalpint område med nogle af Europas største gletsjere og omgivet af stejle, svært tilgængelige granittinder. Mont Blanc er en dramatisk og voldsom udfordring for bjergbestigere, ikke mindst fordi forholdene i bjergene lynhurtigt kan ændre sig. Derfor skal tilgangen til Mont Blanc ske med respekt. Den respekt har Bo Belvedere Christensen, som er en af Danmarks mest erfarne bjergbestigere og eventyrere. I bogen fortæller han egne Mont Blanc-historier, og samtidigt fortæller han hele bjergets historie. Kulturhistorie og dramatiske beretninger ­illustreret med forfatterens fantastiske fotos.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743017875
  • Udgivet:
  • 19. Juni 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Mont Blanc

Mont Blanc er med sine 4810 meter toppen af Europa. Det er et fantastisk smukt bjerg midt i et højalpint område med nogle af Europas største gletsjere og omgivet af stejle, svært tilgængelige granittinder.

Mont Blanc er en dramatisk og voldsom udfordring for bjergbestigere, ikke mindst fordi forholdene i bjergene lynhurtigt kan ændre sig. Derfor skal tilgangen til Mont Blanc ske med respekt.

Den respekt har Bo Belvedere Christensen, som er en af Danmarks mest erfarne bjergbestigere og eventyrere.

I bogen fortæller han egne Mont Blanc-historier, og samtidigt fortæller han hele bjergets historie. Kulturhistorie og dramatiske beretninger ­illustreret med forfatterens fantastiske fotos.

Brugerbedømmelser af Mont BlancFind lignende bøger

Bogen Mont Blanc findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.