Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mustagh Ata - E-bog

- Forsvundet på bjerget

Bag om Mustagh Ata

Mustagh Ata er med sine 7546 meter ikke et af de allerhøjeste bjerge i verden. Det er heller ikke et af de sværeste set fra et teknisk synspunkt. Men med sin kombination af relativt stor højde og moderat sværhed krydret med ofte problemfyldte vejrforhold er det en stor mundfuld og en god udfordring. Specielt hvis du kommer fra trekkingtoppene i Nepal med højder på op til 6500 meter eller har klatret bjerge som Aconcagua, er Mustagh Ata et bjerg, der kan minde om at bestige et 8000 meter højt bjerg. Bogen beskriver en ekspedition til bjerget, men giver dig også en række faktuelle oplysninger om området, rejsen dertil samt om selve bjerget. Bogen er illustreret primært med forfatterens egne smukke foto.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771707205
  • Udgivet:
  • 13. Juli 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Mustagh Ata

Mustagh Ata er med sine 7546 meter ikke et af de allerhøjeste bjerge i verden. Det er heller ikke et af de sværeste set fra et teknisk synspunkt.

Men med sin kombination af relativt stor højde og moderat sværhed krydret med ofte problemfyldte vejrforhold er det en stor mundfuld og en god udfordring. Specielt hvis du kommer fra trekkingtoppene i Nepal med højder på op til 6500 meter eller har klatret bjerge som Aconcagua, er Mustagh Ata et bjerg, der kan minde om at bestige et 8000 meter højt bjerg.

Bogen beskriver en ekspedition til bjerget, men giver dig også en række faktuelle oplysninger om området, rejsen dertil samt om selve bjerget. Bogen er illustreret primært med forfatterens egne smukke foto.

Brugerbedømmelser af Mustagh AtaFind lignende bøger

Bogen Mustagh Ata findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.