Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Nådesløse kvinder af Camilla Läckberg

Nådesløse kvinder - E-bog

Bag om Nådesløse kvinder

Den unge russiske kvinde Viktoria bor i hus på landet med manden Malte, men der er intet idyllisk over deres ægteskab. Da Ingrids mand bliver forfremmet, opgiver hun karrieren som journalist for at blive den perfekte forstadshustru. Birgitta har i alt for mange år levet med en voldelig ægtemand. Nu nærmer pensionsalderen sig og måske muligheden for et andet liv? Viktoria. Ingrid. Birgitta. Tre vidt forskellige kvinder i et dårligt ægteskab tager til genmæle over for deres mænd på udspekuleret vis. De har fortjent det! Camilla Läckberg er en af verdens bedst sælgende krimiforfattere. Hendes bøger er solgt i mere end 23 mio. eksemplarer, udgivet på 48 sprog i mere end 60 lande og filmatiseret som både film og tv-serier. Camilla Läckberg er født og opvokset i Fjällbacka og bor i dag i Stockholm.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793983120
 • Udgivet:
 • 27. November 2020
 • FØDSELSDAGSUDSALG
  116,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
 • 101,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Nådesløse kvinder
Den unge russiske kvinde Viktoria bor i hus på landet med manden Malte, men der er intet idyllisk over deres ægteskab.

Da Ingrids mand bliver forfremmet, opgiver hun karrieren som journalist for at blive den perfekte forstadshustru.

Birgitta har i alt for mange år levet med en voldelig ægtemand. Nu nærmer pensionsalderen sig og måske muligheden for et andet liv?

Viktoria. Ingrid. Birgitta. Tre vidt forskellige kvinder i et dårligt ægteskab tager til genmæle over for deres mænd på udspekuleret vis. De har fortjent det!

Camilla Läckberg er en af verdens bedst sælgende krimiforfattere. Hendes bøger er solgt i mere end 23 mio. eksemplarer, udgivet på 48 sprog i mere end 60 lande og filmatiseret som både film og tv-serier. Camilla Läckberg er født og opvokset i Fjällbacka og bor i dag i Stockholm.
Brugerbedømmelser af Nådesløse kvinder
 • Lone L. 6. Februar 2021

  Ingen spænding.virker som om det bare var en bog der bare skulle skrives.

 • Henriette J. 16. Januar 2021

  Jeg elsker Camilla lackberg og det er ikke nogen undtagelse med “nådesløse kvinder”.
  Jeg havde den med på en tre timers sejle tur, startede bogen da vi lage fra og blev færdig med den da vi lage til havnen.
  Hun skriver så medrivende at man kan ikke lægge bogen fra sig. Hun er god til at beskrive personerne, at man følger at man kender dem og man vil rigtig gerne hjælpe dem. Glæder mig allerede til der kommer nyt.


Find lignende bøger
Bogen Nådesløse kvinder findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.