Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Når børn bliver involveret - Christina Copty - Lydbog

bind 4 i Gaslight serien

Bag om Når børn bliver involveret

Hvordan er det at have barn med en psykisk voldelig partner? Når man har børn sammen, vil man efter et brud typisk ende med ét af to mulige udfald: et hvor krænkeren fortsætter sin magtudøvelse gennem forskellige former for chikane eller et andet, hvor krænkeren vælger sine børn fra og stifter en ny familie med en anden - det sidstnævnte har ugens gæst måttet lære at navigere i. Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude. Christina Copty er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728422069
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 27. Maj 2022
 • Oplæser:
 • Christina Copty
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Når børn bliver involveret

Hvordan er det at have barn med en psykisk voldelig partner? Når man har børn sammen, vil man efter et brud typisk ende med ét af to mulige udfald: et hvor krænkeren fortsætter sin magtudøvelse gennem forskellige former for chikane eller et andet, hvor krænkeren vælger sine børn fra og stifter en ny familie med en anden - det sidstnævnte har ugens gæst måttet lære at navigere i.

Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude.

Christina Copty er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Brugerbedømmelser af Når børn bliver involveretFind lignende bøger
Bogen Når børn bliver involveret findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.