Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Når hulemænd investerer - Jens Balle - E-bog

- Køb, slap af, og bliv rig

Bag om Når hulemænd investerer

Investering er ikke svært! Det er et af hovedbudskaberne i denne bog, der gennem fire dele giver dig 8 råd til at blive en bedre investor. Køb, slap af og bliv rig er opskriften på succesfuld investering. Men det er også svært, fordi vores indre hulemand vil modarbejde strategien. For psykologien spiller ind og giver os lyst til at gøre dumme ting med vore investeringer. Det er især de syv investeringssynder, der gør det vanskeligt at gøre det rigtige. Bogen kommer med redskaber til at undgå at falde i disse investeringssynder og kan hjælpe dig til bedre afkast af dine investeringer. I mere end 25 år har Jens Balle rådgivet om de finansielle markeder og den psykologi, der styrer os som investorer. Jens har både en MBA og en HD i Finansiering, men det er, hvordan vi agerer som mennesker, der fylder hans hverdag. Under dot.com-boblen i 2000 fik han øjnene op for adfærdsøkonomi og investorpsykologien, der får os til at tage de forkerte beslutninger, når vi investerer. For det er ikke rationelle beslutninger, der driver os, men snarere frygt, flok og ego. Siden 2005 har Jens formidlet sin viden om investorer i foredrag, blogs og som ekspert på en række medier. Efter syv år i spidsen for en af de hurtigst voksende investeringsforeninger, sprang Jens ud som selvstændig foredragsholder og forfatter i 2015, hvor han udgav bogen Hulemænd i habitter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799848751
  • Udgivet:
  • 11. August 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Når hulemænd investerer

Investering er ikke svært!

Det er et af hovedbudskaberne i denne bog, der gennem fire dele giver dig 8 råd til at blive en bedre investor.

Køb, slap af og bliv rig er opskriften på succesfuld investering. Men det er også svært, fordi vores indre hulemand vil modarbejde strategien. For psykologien spiller ind og giver os lyst til at gøre dumme ting med vore investeringer. Det er især de syv investeringssynder, der gør det vanskeligt at gøre det rigtige.

Bogen kommer med redskaber til at undgå at falde i disse investeringssynder og kan hjælpe dig til bedre afkast af dine investeringer.

I mere end 25 år har Jens Balle rådgivet om de finansielle markeder og den psykologi, der styrer os som investorer. Jens har både en MBA og en HD i Finansiering, men det er, hvordan vi agerer som mennesker, der fylder hans hverdag.

Under dot.com-boblen i 2000 fik han øjnene op for adfærdsøkonomi og investorpsykologien, der får os til at tage de forkerte beslutninger, når vi investerer. For det er ikke rationelle beslutninger, der driver os, men snarere frygt, flok og ego.

Siden 2005 har Jens formidlet sin viden om investorer i foredrag, blogs og som ekspert på en række medier.

Efter syv år i spidsen for en af de hurtigst voksende investeringsforeninger, sprang Jens ud som selvstændig foredragsholder og forfatter i 2015, hvor han udgav bogen Hulemænd i habitter.

Forlagets beskrivelse af Når hulemænd investerer

Investering er ikke svært!
Det er et af hovedbudskaberne i denne bog, der gennem fire dele giver dig 8 råd til at blive en bedre investor.
Når hulemænd investerer er en bog, der kommer med gode grunde til at holde fast i køb og behold, fremfor at være aktiv med køb og salg, når du investerer. Meget forskning peger på at vi ikke kan forudsige markederne og det er bedre at have en passiv strategi.

Selv ikke Warren Buffet har klaret sig suverænt afkastmæssigt. Hans store formue skyldes i høj grad at han har været i markedet siden han var 14 år. Samtidig har han ikke brugt pengene på fancy adresser eller store biler.

Samtidig skriver jeg om investorpsykologien med udspring i adfærdsøkonomi. Vi begår kontinuerligt en række fejl, når vi træffer beslutninger. De påvirker os også når vi investere, hvor det fører til at vi tager for store risici, handler for meget og er bange for risici. I bogen omtaler jeg de Syv investeringssynder, der hyppigst spiller ind på investorer.

Bogen er inddelt i 4 dele:
Del 1: Tiden er med investorer
Del 2: Pas på psykologien, når du investerer
Del 3: Nudge dig selv til bedre investering
Del 4: Værktøjskassen

Bogen har altså både en finansiel indsigt og en indsigt i investorpsykologien, der ofte er med til at gøre det svært. Især de syv investeringssynder gennemgås og bogen kommer med redskaber til at undgå at falde i disse investeringssynder og kan hjælpe dig til bedre afkast af dine investeringer.

Brugerbedømmelser af Når hulemænd investererFind lignende bøger
Bogen Når hulemænd investerer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.