Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Naturlig cleaning af Cecilie Blaksted

Naturlig cleaning - E-bog

- Bæredygtig rengøring med naturlige produkter

Bag om Naturlig cleaning

"Naturlig cleaning" er din guide til bæredygtig, zero waste-rengøring med naturlige produkter, du selv kan lave. En bog til dig, der vil nyde et rent og lækkert hjem uden at gå på kompromismed bæredygtighed eller økologi. Cecilie Blaksted giver dig simple alternativer til dine normale rengøringsmidler. Det er naturlige produkter, der er både sundere og mere skånsomme for dig, dit hjem og miljøet. Og det bedste af det hele: De fleste ingredienser har du allerede i dit køkkenskab! Naturlig cleaning byder på simple rengøringsmidler som en enkel og effektiv opvaskesæbe, genanvendelige vådservietter og vinduesrens, som ikke giver dig dårlig klimasamvittighed. Cecilie Blaksted står bag bloggen simplyfit.dk, hvor hun skriver om naturlig sundhed, skønhed og zero waste uden løftet pegefinger. Hun har tidligere udgivet bogen Naturlig beauty, en guide til en skønhedsrutine med naturlige produkter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770367141
  • Udgivet:
  • 27. November 2019
  • 118,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
  • 102,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Naturlig cleaning
"Naturlig cleaning" er din guide til bæredygtig, zero waste-rengøring med naturlige produkter, du selv kan lave. En bog til dig, der vil nyde et rent og lækkert hjem uden at gå på kompromismed bæredygtighed eller økologi.

Cecilie Blaksted giver dig simple alternativer til dine normale rengøringsmidler. Det er naturlige produkter, der er både sundere og mere skånsomme for dig, dit hjem og miljøet. Og det bedste af det hele: De fleste ingredienser har du allerede i
dit køkkenskab!

Naturlig cleaning byder på simple rengøringsmidler som en enkel og effektiv opvaskesæbe, genanvendelige vådservietter og vinduesrens, som ikke giver dig dårlig klimasamvittighed.

Cecilie Blaksted står bag bloggen simplyfit.dk, hvor hun skriver om naturlig sundhed, skønhed og zero waste uden løftet pegefinger. Hun har tidligere udgivet bogen Naturlig beauty, en guide til en skønhedsrutine med naturlige produkter.
Brugerbedømmelser af Naturlig cleaning


Find lignende bøger
Bogen Naturlig cleaning findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.