Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Naturnærvær for byboer - Anna Skyggebjerg - E-bog

- 48 små ritualer, der kan genfortrylle din hverdag

Bag om Naturnærvær for byboer

Ubesværet mindfulness i byen til dig, der holder af naturen. 48 små ritualer, der kan gentrylle din hverdag – når du lader parktræer, pottet basilikum, smådyr og vejrlig bevæge dig. Naturnærvær for byboere er til dig, som drømmer om en hverdag, hvor naturen er tæt på, selvom du bor i byen. Naturnærvær for byboere minder dig om, at naturen er lige rundt om dig: i parken, i vindueskarmen, i træerne og mellem fliserne. Naturnærvær for byboere er fuld af enkle ritualer, der får dig til at mærke kærligheden til vores vidunderlige planet. Hver eneste dag. Lige der, hvor du lever. ”At lægge mærke til de mirakler, naturen omgiver os med, får os ud af den misforståelse, at det hele handler om mig-og-mine. Det hele handler om os. Alle de levende væsner, som deler denne planet. Det er man ikke i tvivl om, når først man har forelsket sig i den. Den forelskelse kan opstå hvor som helst, og meningen med denne lille bog er at vise dig netop det.”

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772384603
  • Udgivet:
  • 29. Marts 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Naturnærvær for byboer

Ubesværet mindfulness i byen til dig, der holder af naturen. 48 små ritualer, der kan gentrylle din hverdag – når du lader parktræer, pottet basilikum, smådyr og vejrlig bevæge dig. Naturnærvær for byboere er til dig, som drømmer om en hverdag, hvor naturen er tæt på, selvom du bor i byen. Naturnærvær for byboere minder dig om, at naturen er lige rundt om dig: i parken, i vindueskarmen, i træerne og mellem fliserne. Naturnærvær for byboere er fuld af enkle ritualer, der får dig til at mærke kærligheden til vores vidunderlige planet. Hver eneste dag. Lige der, hvor du lever.

”At lægge mærke til de mirakler, naturen omgiver os med, får os ud af den misforståelse, at det hele handler om mig-og-mine. Det hele handler om os. Alle de levende væsner, som deler denne planet. Det er man ikke i tvivl om, når først man har forelsket sig i den. Den forelskelse kan opstå hvor som helst, og meningen med denne lille bog er at vise dig netop det.”

Forlagets beskrivelse af Naturnærvær for byboer

NATURNÆRVÆR FOR BYBOER er en poetisk guide til at skabe meningsfulde ritualer ud af dit hverdagsmøde med naturen i byen. Bliv fortryllet af krydderurtepotter, gadetræer, parkstier, nyfalden sne, natteregn og en buket blomster på skrivebordet – og oplev, hvordan naturen venter på dig allevegne, også i byen. En vis og varm bog til dig, der vil forbinde dig med den verden, vi deler.

Brugerbedømmelser af Naturnærvær for byboerFind lignende bøger
Bogen Naturnærvær for byboer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.