Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nazisternes skatkammer - Bjarne Hatting - E-bog

Bag om Nazisternes skatkammer

Dette er en bog om de enorme værdier, nazisterne i sin tid gemte rundt omkring i Tyskland, da krigen nærmede sig sine sidste dage. I dag leder man stadig efter mange af de skatte, som man ved, der endnu ikke er fundet. I Bogen følger vi en journalist, som helt tilfældigt finder en gammel dagbog, der beskriver nogle besynderlige observationer: Et skib midt om natten, der smider store kasser ud et bestemt sted på en sø. Med hjælp fra en større organisation finder man frem til søens bestemmelsessted og begynder at undersøge mulighederne for, om der findes en af disse hengemte skatte på bunden af denne sø. Uddrag af bogen: Martin Bormann havde travlt. Han stod på toilettet og skiftede til civilt tøj. Uniformen lod han ligge. Han tog et par almindelige bukser på, en sweater og til sidst en brun læderjakke. Hans taske stod pakket. Han havde en del papirer og sit pas med sit nye navn, Karl Gruber. Han havde fået lavet et par briller med almindeligt glas og et billigt stålstel. Om livet spændte han et tykt pengebælte med forskellige valutaer. Tre dage senere sad Martin Bormann i et lille lokale på kasernen med fire mænd. "I er specielt udvalgt til en operation, der vil vare fire til fem dage. Operationen er ganske ufarlig. Jeg har sikret mig, at I alle fire har familie. Denne operation er hemmelig. Hvis nogen af jer ikke kan holde munden lukket, vil vedkommende og hans familie forsvinde. De fire SS-soldater forstod budskabet. "Er det forstået?" De nikkede. Om forfatteren: Bjarne Hatting er født 1940 i København. Han er uddannet merkonom, typograf samt engelsk korrespondent, og han har i en årrække haft en del forskellige lederstillinger. Han er i dag gået på efterløn efter en lederstilling i SAS og residerer i Tjekkiet. Bjarne Hatting har også skrevet romanerne: Forbudt Kærlighed De kom altid om natten Hesteslagteren Hvis du læser dette brev

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792875792
  • Udgivet:
  • 29. Januar 2013
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Nazisternes skatkammer

Dette er en bog om de enorme værdier, nazisterne i sin tid gemte rundt omkring i Tyskland, da krigen nærmede sig sine sidste dage. I dag leder man stadig efter mange af de skatte, som man ved, der endnu ikke er fundet.

I Bogen følger vi en journalist, som helt tilfældigt finder en gammel dagbog, der beskriver nogle besynderlige observationer: Et skib midt om natten, der smider store kasser ud et bestemt sted på en sø.

Med hjælp fra en større organisation finder man frem til søens bestemmelsessted og begynder at undersøge mulighederne for, om der findes en af disse hengemte skatte på bunden af denne sø.

Uddrag af bogen:
Martin Bormann havde travlt. Han stod på toilettet og skiftede til civilt tøj. Uniformen lod han ligge. Han tog et par almindelige bukser på, en sweater og til sidst en brun læderjakke. Hans taske stod pakket. Han havde en del papirer og sit pas med sit nye navn, Karl Gruber. Han havde fået lavet et par briller med almindeligt glas og et billigt stålstel. Om livet spændte han et tykt pengebælte med forskellige valutaer.

Tre dage senere sad Martin Bormann i et lille lokale på kasernen med fire mænd. "I er specielt udvalgt til en operation, der vil vare fire til fem dage. Operationen er ganske ufarlig. Jeg har sikret mig, at I alle fire har familie. Denne operation er hemmelig. Hvis nogen af jer ikke kan holde munden lukket, vil vedkommende og hans familie forsvinde. De fire SS-soldater forstod budskabet. "Er det forstået?" De nikkede.

Om forfatteren:
Bjarne Hatting er født 1940 i København. Han er uddannet merkonom, typograf samt engelsk korrespondent, og han har i en årrække haft en del forskellige lederstillinger.
Han er i dag gået på efterløn efter en lederstilling i SAS og residerer i Tjekkiet.

Bjarne Hatting har også skrevet romanerne:
Forbudt Kærlighed
De kom altid om natten
Hesteslagteren
Hvis du læser dette brev

Brugerbedømmelser af Nazisternes skatkammerFind lignende bøger
Bogen Nazisternes skatkammer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.