dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag
Bag om Øen, PB

Øen er anden bog i den internationalt hyldede krimiserie om Hulda Hermannsdottir fra Reykjavik Politi. Da Hulda Hermannsdottir ankommer til den mystiske og vanskeligt tilgængelige ø Ellidaey, finder hun tre chokerede venner i en jagthytte. De var fire, som tog af sted på tur, men hvad er der blevet af den sidste ven? Alle tre lader de til at vide mere, end de vil fortælle. Ti år tidligere, i efteråret 1987, rejste et ungt kærestepar på en romantisk weekend til Vestfjordene i Island. En tur, som fik en brat afslutning og katastrofale konsekvenser for en familie. Det store spørgsmål for Hulda er, om der er en forbindelse mellem de to sager. Er der en morder, der hjemsøger disse øde steder? Øen er andet bind i trilogien om politefterforsker Hulda Hermannsdottir. Trilogien er fortalt i omvendt kronologi, og i denne bog møder vi Hulda midtvejs i sin karriere. Hulda prøver at opklare de to sager, men hun er også optaget af en privat efterforskning, der skal kaste lys over hendes egen familie og historie. Med trilogien om Hulda har Ragnar Jónasson slået sit navn fast som ny nordisk krimistjerne. Pressen om trilogiens første bind, Mørket: ”Man forstår godt, hvorfor denne melankolske krimi er blevet kåret til en af de 100 bedste i nyere tid … Stilen og sproget er fremragende.” Politiken ”Ragnar Jónasson er suveræn … Politikvinden Hulda Hermannsdottir er et fremragende nyt medlem af den voksende skare af kvindelige detektiver i topklasse.” The Times ”Jónassons bøger har givet nyt liv til Nordic Noir. Plottet er stærkt skruet sammen som i en klassisk krimi, men der er en setting og en tone, som føles knivskarp og nutidig.” Sunday Express ”Et enestående plot, fyldt med nordisk atmosfære.” The New York Times “Ragnar Jonasson skriver med en isnende, poetisk skønhed. Et must-read.” Peter James “Fremragende og effektiv … Jónassons bøger tryllebinder læseren.” The Times Literary Supplement “Øen er en kuldegysende pageturner med et fantastisk tempo og plot.” Crime by the Book “Ragnar Jónasson er den nye konge af Nordic Noir, og så længe han skaber bøger af denne kaliber, vil han forblive det meget længe.” Crimesquad.com

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712073475
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 330
 • Udgivet:
 • 30. Marts 2023
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 145x220x26 mm.
 • Vægt:
 • 398 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 16. April 2024
På lager

Normalpris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Øen, PB

Øen er anden bog i den internationalt hyldede krimiserie om Hulda Hermannsdottir fra Reykjavik Politi.

Da Hulda Hermannsdottir ankommer til den mystiske og vanskeligt tilgængelige ø Ellidaey, finder hun tre chokerede venner i en jagthytte. De var fire, som tog af sted på tur, men hvad er der blevet af den sidste ven? Alle tre lader de til at vide mere, end de vil fortælle.

Ti år tidligere, i efteråret 1987, rejste et ungt kærestepar på en romantisk weekend til Vestfjordene i Island. En tur, som fik en brat afslutning og katastrofale konsekvenser for en familie.

Det store spørgsmål for Hulda er, om der er en forbindelse mellem de to sager. Er der en morder, der hjemsøger disse øde steder?

Øen er andet bind i trilogien om politefterforsker Hulda Hermannsdottir. Trilogien er fortalt i omvendt kronologi, og i denne bog møder vi Hulda midtvejs i sin karriere. Hulda prøver at opklare de to sager, men hun er også optaget af en privat efterforskning, der skal kaste lys over hendes egen familie og historie.

Med trilogien om Hulda har Ragnar Jónasson slået sit navn fast som ny nordisk krimistjerne.

Pressen om trilogiens første bind, Mørket:

”Man forstår godt, hvorfor denne melankolske krimi er blevet kåret til en af de 100 bedste i nyere tid … Stilen og sproget er fremragende.”
Politiken

”Ragnar Jónasson er suveræn … Politikvinden Hulda Hermannsdottir er et fremragende nyt medlem af den voksende skare af kvindelige detektiver i topklasse.”
The Times

”Jónassons bøger har givet nyt liv til Nordic Noir. Plottet er stærkt skruet sammen som i en klassisk krimi, men der er en setting og en tone, som føles knivskarp og nutidig.”
Sunday Express

”Et enestående plot, fyldt med nordisk atmosfære.”
The New York Times

“Ragnar Jonasson skriver med en isnende, poetisk skønhed. Et must-read.”
Peter James

“Fremragende og effektiv … Jónassons bøger tryllebinder læseren.”
The Times Literary Supplement

“Øen er en kuldegysende pageturner med et fantastisk tempo og plot.”
Crime by the Book

“Ragnar Jónasson er den nye konge af Nordic Noir, og så længe han skaber bøger af denne kaliber, vil han forblive det meget længe.”
Crimesquad.com

Brugerbedømmelser af Øen, PB

 • Krimiormen s. 10. Maj 2021

  ”Øen” er 2. del af islandske Ragnar Jónassons trilogi med efterforsker Hulda Hermannsdottir i hovedrollen. Trilogien er skrevet i en noget usædvanlig rækkefølge, da Jonasson har valgt at skrive de 3 bøger i omvendt kronologi. Det vil sige, at ”Øen” er skrevet på et tidspunkt, hvor Hulda r midt i sit liv og sin karriere.

  Plottet er overraskende og med en fin afslutning der er genialt udtænkt. Man bliver virkelig fastholdt i spænding til sidste side. ”Øen” inviterer i høj grad til, at læseren får lyst til at dykke ned i starten af Huldas karriere og dermed 3. del af Trilogien.

  Her skal følge en lille advarsel. Sørg for at have god tid, en god kop kaffe eller te ved siden af dig og et ”Vil ikke forstyrres”-skilt ved hånden når du starter på ”Øen”. ”Øen” er én af den slags krimier, som man nødigt slipper igen, før sidste side er læst. ”Øen” er absolut Nordisk krimi i verdensklasse.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.