dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag
Bag om Øen

Øen er anden bog i den internationalt hyldede krimiserie om Hulda Hermannsdottir fra Reykjavik Politi. Da Hulda Hermannsdottir ankommer til den mystiske og vanskeligt tilgængelige ø Ellidaey, finder hun tre chokerede venner i en jagthytte. De var fire, som tog af sted på tur, men hvad er der blevet af den sidste ven? Alle tre lader de til at vide mere, end de vil fortælle. Ti år tidligere, i efteråret 1987, rejste et ungt kærestepar på en romantisk weekend til Vestfjordene i Island. En tur, som fik en brat afslutning og katastrofale konsekvenser for en familie. Det store spørgsmål for Hulda er, om der er en forbindelse mellem de to sager. Er der en morder, der hjemsøger disse øde steder? Øen er andet bind i trilogien om politefterforsker Hulda Hermannsdottir. Trilogien er fortalt i omvendt kronologi, og i denne bog møder vi Hulda midtvejs i sin karriere. Hulda prøver at opklare de to sager, men hun er også optaget af en privat efterforskning, der skal kaste lys over hendes egen familie og historie. Med trilogien om Hulda har Ragnar Jónasson slået sit navn fast som ny nordisk krimistjerne.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712061892
 • Udgivet:
 • 11. Maj 2021
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Øen

Øen er anden bog i den internationalt hyldede krimiserie om Hulda Hermannsdottir fra Reykjavik Politi.

Da Hulda Hermannsdottir ankommer til den mystiske og vanskeligt tilgængelige ø Ellidaey, finder hun tre chokerede venner i en jagthytte. De var fire, som tog af sted på tur, men hvad er der blevet af den sidste ven? Alle tre lader de til at vide mere, end de vil fortælle.

Ti år tidligere, i efteråret 1987, rejste et ungt kærestepar på en romantisk weekend til Vestfjordene i Island. En tur, som fik en brat afslutning og katastrofale konsekvenser for en familie.

Det store spørgsmål for Hulda er, om der er en forbindelse mellem de to sager. Er der en morder, der hjemsøger disse øde steder?

Øen er andet bind i trilogien om politefterforsker Hulda Hermannsdottir. Trilogien er fortalt i omvendt kronologi, og i denne bog møder vi Hulda midtvejs i sin karriere. Hulda prøver at opklare de to sager, men hun er også optaget af en privat efterforskning, der skal kaste lys over hendes egen familie og historie.

Med trilogien om Hulda har Ragnar Jónasson slået sit navn fast som ny nordisk krimistjerne.

Brugerbedømmelser af Øen

 • Krimiormen s. 10. Maj 2021

  ”Øen” er 2. del af islandske Ragnar Jónassons trilogi med efterforsker Hulda Hermannsdottir i hovedrollen. Trilogien er skrevet i en noget usædvanlig rækkefølge, da Jonasson har valgt at skrive de 3 bøger i omvendt kronologi. Det vil sige, at ”Øen” er skrevet på et tidspunkt, hvor Hulda r midt i sit liv og sin karriere.

  Plottet er overraskende og med en fin afslutning der er genialt udtænkt. Man bliver virkelig fastholdt i spænding til sidste side. ”Øen” inviterer i høj grad til, at læseren får lyst til at dykke ned i starten af Huldas karriere og dermed 3. del af Trilogien.

  Her skal følge en lille advarsel. Sørg for at have god tid, en god kop kaffe eller te ved siden af dig og et ”Vil ikke forstyrres”-skilt ved hånden når du starter på ”Øen”. ”Øen” er én af den slags krimier, som man nødigt slipper igen, før sidste side er læst. ”Øen” er absolut Nordisk krimi i verdensklasse.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Øen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.