Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Oldtidssagaerne. Bind 6 - E-bog

- Sagaen om Sturløg den Stræbsomme, Ganger-Rolfs saga, Halfdan Ejstenssøns saga, Romund Gripssøns saga

Bag om Oldtidssagaerne. Bind 6

Oldtidssagaerne har fra gammel tid spillet en enorm rolle for vores viden om den ældre danske historie; uden oldtidssagaerne ville den danske sagnhistorie ganske enkelt være både kortere og kedeligere. Med dette kulturhistorisk vigtige oversættelsesprojekt tilvejebringes den første samlede oversættelse af oldtidssagaerne. I et mundret og moderne dansk gøres samtlige oldtidssagaer tilgængelige for danske læsere. Seriens i alt otte bind er illustreret af Peter Brandes, som har skabt ni nye træsnit i farver til hvert bind. Ligeledes har han stået for typografi og omslag. Serien er redigeret af Annette Lassen. De to første bind udkom i april 2016. Bind 6 indeholder: Sagaen om Sturløg den Stræbsomme. Ganger-Rolfs saga. Halfdan Ejstenssøns saga. Romund Gripssøns saga.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702263817
 • Udgivet:
 • 13. November 2018
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Oldtidssagaerne. Bind 6

  Beskrivelse af Oldtidssagaerne. Bind 6

  Oldtidssagaerne har fra gammel tid spillet en enorm rolle for vores viden om den ældre danske historie; uden oldtidssagaerne ville den danske sagnhistorie ganske enkelt være både kortere og kedeligere. Med dette kulturhistorisk vigtige oversættelsesprojekt tilvejebringes den første samlede oversættelse af oldtidssagaerne. I et mundret og moderne dansk gøres samtlige oldtidssagaer tilgængelige for danske læsere. Seriens i alt otte bind er illustreret af Peter Brandes, som har skabt ni nye træsnit i farver til hvert bind. Ligeledes har han stået for typografi og omslag. Serien er redigeret af Annette Lassen. De to første bind udkom i april 2016. Bind 6 indeholder: Sagaen om Sturløg den Stræbsomme. Ganger-Rolfs saga. Halfdan Ejstenssøns saga. Romund Gripssøns saga.

  Forlagets beskrivelse af Oldtidssagaerne. Bind 6

  Oldtidssagaerne har fra gammel tid spillet en enorm rolle for vores viden om den ældre danske historie; uden oldtidssagaerne ville den danske sagnhistorie ganske enkelt være både kortere og kedeligere. Med dette kulturhistorisk vigtige oversættelsesprojekt tilvejebringes den første samlede oversættelse af oldtidssagaerne. I et mundret og moderne dansk gøres samtlige oldtidssagaer tilgængelige for danske læsere. Seriens i alt otte bind er illustreret af Peter Brandes, som har skabt ni nye træsnit i farver til hvert bind. Ligeledes har han stået for typografi og omslag. Serien er redigeret af Annette Lassen. De to første bind udkom i april 2016.

  Bind 6 indeholder:

  Sagaen om Sturløg den Stræbsomme. Ganger-Rolfs saga. Halfdan Ejstenssøns saga. Romund Gripssøns saga.

  Brugerbedømmelser af Oldtidssagaerne. Bind 6

  • Tove L. 7. Marts 2021

   Fem stjerner super fin service


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.