Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ondskabens kælder - Arne Svingen - E-bog

Bag om Ondskabens kælder

Kine og Sivert er alene hjemme. De går ned i kælderen for at lede efter en skat. Men der er noget levende dernede.Noget, som ikke bryder sig om at blive vækket …

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788779166943
  • Udgivet:
  • 1. Februar 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Ondskabens kælder

Kine og Sivert er alene hjemme. De går ned i kælderen for at lede efter en skat. Men der er noget levende dernede.Noget, som ikke bryder sig om at blive vækket …

Forlagets beskrivelse af Ondskabens kælder

GRUFULDE GYS!
Kine og Sivert er alene hjemme. De går ned i kælderen for at lede efter en skat.
Men der er noget levende dernede.Noget, som ikke bryder sig om at blive vækket …
SVINGENS MØRKE VERDEN er sådan en bogserie, der er fuld af uhyggelige historier. Lige tilpas skumle og til dig, som elsker spænding og gys. Men husk: Hvis det bliver for uhyggeligt, så kan du altid bare lukke bogen. Den bider dig ikke!
BOGEN ER fjerde bog i serien. Sidste år udkom de to første bøger i serien Bødlerne på kirkegården og Manden med seks fingre.
LEKTØRUDTALELSE:

Kort om bogen:
To skumle fortællinger med gys og genfærd i serien "Svingens mørke verden" til gyserlæsere fra 9 til 12 år.

Beskrivelse:
I "Kappen" følger en mystisk skikkelse i lang kappe efter Noah på vej hjem fra skole og han dukker op igen flere gange. Der er noget uhyggeligt på færde, og Noah finder ud af, at noget er helt galt. I "Ondskabens kælder" går Kine og Sivert på opdagelse i kælderen en aften de er alene hjemme. Der nede finder de en mærkelig bog, hvor der står noget om en skat, og noget eller nogen begynder at rumstere i kælderen og de bliver skræmte og må skynde sig op ad kældertrappen. De er i sikkerhed, og historien får en happy ending, men de ved ikke at hunden Micky også har været på skattejagt.

Vurdering:
"Svingens mørke verden" lover skumle fortællinger og garanterer gys. Det løfte bliver opfyldt. Bøgerne er lette at læse. De er inddelt i korte kapitler med fængende overskrifter og Torstein Nordstrands gråtonede hel- og halvsidestegninger understreger uhyggestemningen. Skriften er stor og der er langt mellem linjerne. Forsiden signalerer gys, og de korte bagsidetekster giver lyst til at læse mere.
Andre bøger om samme emne/genre:
Gode gys som i serierne "Koldt blod", 2003- og "Marv og ben", 2004-, fx Dødelig blitz og Dødens glasøje.

Til bibliotekaren:
Til lystlæsning og frilæsning i skolen. Anbefales til gyserhylden på både folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre.
Lektør: Lars Larsen

Brugerbedømmelser af Ondskabens kælderFind lignende bøger
Bogen Ondskabens kælder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.