Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Opgør I - Dennis Kristensen - E-bog

- Fagboss i med- og modvind

Bag om Opgør I

Tidligere forbundsformand Dennis Kristensen udgiver sine erindringer i bogen OPGØR. Der er tale om en stærk og meget personlig skildring i to fyldige bind, fyldt med fortælleglæde, tidsbilleder og førstehåndsberetninger om, hvad der skete i små 20 år bag lukkede døre i den danske fagbevægelse. Titlen OPGØR vender flere veje. Dels om Dennis Kristensen meget personlige opgør mod pamperi i den danske fagbevægelse. Et opgør, der gjorde ham upopulær hos kolleger, men alligevel smittede så meget af, at stort set hele fagbevægelsen i dag har regler, der er parallelle med FOAs. Og bøgerne handler således også om det opgør, som faglige kolleger vendte mod ham. Blandt andet da FOAs næstformand fortalte, hvordan andre LO-ledere gerne ville hjælpe med at vælte Dennis Kristensen. De to bind kommer vidt omkring – også med elegante og præcise tidsbilleder fra ungdomsårene. Dennis Kristensen beskriver selv udgivelsen som ”gå-til-og-fra-erindringer”.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794180894
  • Udgivet:
  • 1. Maj 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Opgør I

Tidligere forbundsformand Dennis Kristensen udgiver sine erindringer i bogen OPGØR. Der er tale om en stærk og meget personlig skildring i to fyldige bind, fyldt med fortælleglæde, tidsbilleder og førstehåndsberetninger om, hvad der skete i små 20 år bag lukkede døre i den danske fagbevægelse.
Titlen OPGØR vender flere veje. Dels om Dennis Kristensen meget personlige opgør mod pamperi i den danske fagbevægelse. Et opgør, der gjorde ham upopulær hos kolleger, men alligevel smittede så meget af, at stort set hele fagbevægelsen i dag har regler, der er parallelle med FOAs. Og bøgerne handler således også om det opgør, som faglige kolleger vendte mod ham. Blandt andet da FOAs næstformand fortalte, hvordan andre LO-ledere gerne ville hjælpe med at vælte Dennis Kristensen.

De to bind kommer vidt omkring – også med elegante og præcise tidsbilleder fra ungdomsårene. Dennis Kristensen beskriver selv udgivelsen som ”gå-til-og-fra-erindringer”.

Brugerbedømmelser af Opgør IFind lignende bøger
Bogen Opgør I findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.