Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Overlevelsesguide for nye lærere - Per Fibæk Laursen - E-bog

Bag om Overlevelsesguide for nye lærere

Lærerjobbet er et drømmejob for mange nyuddannede lærere, og de glæder sig til at starte i skolen, når de er færdige med deres ud­dannelse. Men i de første år som ny lærer oplever mange også, at det kan være en udfordring at finde sine ben i jobbet. Formålet med denne bog er at hjælpe nye lærere godt ind i skolens verden, så de nemmere finder sig til rette i lærerprofessionen. Bogen behandler en række typiske udfor­dringer, som nye lærere ofte oplever, og giver gode råd og tips til, hvordan man kan håndtere og ar­bejde med disse udfordringer. Bogen kan bl.a. bruges i forbindelse med overvejelser over spørgsmål som: hvordan man bevarer motivationen i jobbet hvordan man klarer de mange nye og ofte svære opgaver hvordan man håndterer forældresamarbejdet hvordan man arbejder med inklusionsudfordringer hvordan man får mest muligt ud af samarbejdet med kollegerne. Bogen henvender sig først og fremmest til nye lærere, men ledere, undervisere, kollegaer og mentorer i skoler, på professions­højskoler og i andre uddannelsesmæssige sammenhænge kan også have glæde af at læse med.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772342344
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 23. Marts 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Overlevelsesguide for nye lærere

Lærerjobbet er et drømmejob for mange nyuddannede lærere, og de glæder sig til at starte i skolen, når de er færdige med deres ud­dannelse. Men i de første år som ny lærer oplever mange også, at det kan være en udfordring at finde sine ben i jobbet.

Formålet med denne bog er at hjælpe nye lærere godt ind i skolens verden, så de nemmere finder sig til rette i lærerprofessionen. Bogen behandler en række typiske udfor­dringer, som nye lærere ofte oplever, og giver gode råd og tips til, hvordan man kan håndtere og ar­bejde med disse udfordringer. Bogen kan bl.a. bruges i forbindelse med overvejelser over spørgsmål som:

hvordan man bevarer motivationen i jobbet
hvordan man klarer de mange nye og ofte svære opgaver
hvordan man håndterer forældresamarbejdet
hvordan man arbejder med inklusionsudfordringer
hvordan man får mest muligt ud af samarbejdet med kollegerne.
Bogen henvender sig først og fremmest til nye lærere, men ledere, undervisere, kollegaer og mentorer i skoler, på professions­højskoler og i andre uddannelsesmæssige sammenhænge kan også have glæde af at læse med.

Brugerbedømmelser af Overlevelsesguide for nye lærereFind lignende bøger
Bogen Overlevelsesguide for nye lærere findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.