Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Paranoia - Gretelise Holm - Lydbog

Bag om Paranoia

Journalist Karin Sommer finder sin døde kat ophængt på døren til sin lejlighed, og senere oplever hun natlige besøg af en ukendt person, som skræmmer hende fra vid og sans. Politiets teknikere kan med stor sikkerhed udelukke, at der har været indbrud eller fremmede mennesker i hendes lejlighed, og lægerne mener at journalisten, der tidligere har haft psykiske problemer, lider under paranoide vrangforestillinger. Fra sin psykiatriske sygeseng får Karin Sommer kontakt til en ung kvindelig advokat, som tror på hende og dykker ned i det lokalsamfund der har affødt hendes oplevelse af konspiration. "Paranoia" er første bind i serien om journalisten Karin Sommer. "... En meget velfortalt og spændende historie." - Litteratursiden "’Paranoia" er en fremragende spændingsroman. Bravo og kom gerne igen!" - Politiken

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711386057
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 19. Juli 2010
 • Oplæser:
 • Nanna Salomon
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Paranoia

Journalist Karin Sommer finder sin døde kat ophængt på døren til sin lejlighed, og senere oplever hun natlige besøg af en ukendt person, som skræmmer hende fra vid og sans. Politiets teknikere kan med stor sikkerhed udelukke at der har været indbrud eller fremmede mennesker i hendes lejlighed, og lægerne mener at journalisten, der tidligere har haft psykiske problemer, lider under paranoide vrangforestillinger. Fra sin psykiatriske sygeseng får Karin Sommer kontakt til en ung kvindelig advokat, som tror på hende og dykker ned i det lokalsamfund der har affødt hendes oplevelse af konspiration. Paranoia er en psykologisk thriller om et selvproklameret overmenneske som spreder død og uhygge i en lille dansk by.

Forlagets beskrivelse af Paranoia

Journalist Karin Sommer finder sin døde kat ophængt på døren til sin lejlighed, og senere oplever hun natlige besøg af en ukendt person, som skræmmer hende fra vid og sans. Politiets teknikere kan med stor sikkerhed udelukke at der har været indbrud eller fremmede mennesker i hendes lejlighed, og lægerne mener at journalisten, der tidligere har haft psykiske problemer, lider under paranoide vrangforestillinger. Fra sin psykiatriske sygeseng får Karin Sommer kontakt til en ung kvindelig advokat, som tror på hende og dykker ned i det lokalsamfund der har affødt hendes oplevelse af konspiration.

Paranoia er en psykologisk thriller om et selvproklameret overmenneske som spreder død og uhygge i en lille dansk by.

Brugerbedømmelser af ParanoiaFind lignende bøger
Bogen Paranoia findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.