Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Under fuld bedøvelse - Gretelise Holm - E-bog

indgår i Karin Sommer serien

indgår i Krimi serien

Bag om Under fuld bedøvelse

Nogen vil betale fire millioner kroner for at få dræbt Karin Sommer, og selv den hårdkogte lejemorder undrer sig over, hvordan en midaldrende, ukendt provinsjournalists død kan være så meget værd. Flere må lade livet, da lejemorderen for alvor tager fat. Hvad foregår der? Hvem er Karin Sommer egentlig, og hvad er motivet? To kvinders skæbnesvangre møde hen mod slutningen af Anden Verdenskrig viser sig at have en afgørende betydning. Det samme gør en østtysk videnskabsmands livslange forskning i effektive bedøvelsesmidler. I højt tempo samles brikkerne til en forståelse. Brikker fra nutid og fortid, fra Danmark, Tyskland og den aktuelle, højspændte situation med krigen i Irak og den internationalt proklamerede kamp mod terror. Tredje selvstændige krimi i serien om Karin Sommer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711436899
  • Udgivet:
  • 21. Maj 2009
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Under fuld bedøvelse

Nogen vil betale fire millioner kroner for at få dræbt Karin Sommer, og selv den hårdkogte lejemorder undrer sig over, hvordan en midaldrende, ukendt provinsjournalists død kan være så meget værd.

Flere må lade livet, da lejemorderen for alvor tager fat.

Hvad foregår der? Hvem er Karin Sommer egentlig, og hvad er motivet?

To kvinders skæbnesvangre møde hen mod slutningen af Anden Verdenskrig viser sig at have en afgørende betydning. Det samme gør en østtysk videnskabsmands livslange forskning i effektive bedøvelsesmidler.

I højt tempo samles brikkerne til en forståelse. Brikker fra nutid og fortid, fra Danmark, Tyskland og den aktuelle, højspændte situation med krigen i Irak og den internationalt proklamerede kamp mod terror.

Tredje selvstændige krimi i serien om Karin Sommer.

Forlagets beskrivelse af Under fuld bedøvelse

Tredie bind i krimiserien om Karin Sommer. br Nogen vil betale 4 millioner for at få dræbt Karin Sommer, og selv den hårdkogte lejemorder undrer sig. Hvordan kan en midaldrende, ukendt provinsjournalist være så mange penge værd? br br Under fuld bedøvelse følger den hæsblæsende jagt på lejemorderens gådefulde bagmænd og samtidig Karin Sommer, der i kapløb med morderen endevender sin fortid og må helt tilbage til sin spædeste barndom i slutningen af anden verdenskrig for at finde ud af, hvem der kan hade hende så meget... br br Læs også fjerde bind i Karin Sommer serien "Nedtælling til mord" br br "Gretelise Holm jonglerer intelligent med krigen i Irak, tyske flygtninge i 1945, kemiske våben, konspirationsteorier på allerhøjeste plan - og mord. Krimi i international klasse!" br - Litteratursiden br br "Alt i alt skal det understreges med tyk sværte, at 'Under fuld bedøvelse' er en væsentlig, velskreven og vedkommende sidevender af en kvindekrimi for begge køn." br - Politiken

Brugerbedømmelser af Under fuld bedøvelseFind lignende bøger
Bogen Under fuld bedøvelse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.