Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Paris Saint-Germain - Nicklas Degn - E-bog

indgår i Maxi serien

Bag om Paris Saint-Germain

PSG har købt mange dyre spillere. Alle regner med, at de skal vinde alt. De har også vundet meget. Men én pokal har PSG ikke vundet endnu. Det er Champions League. Paris Saint-Germain er Frankrigs største fodboldklub. De vinder mange kampe og har de største stjerner. Både Messi, Mbappé og Neymar spiller i PSG. I bogen kan du læse om klubben og dens stjerner. Paris Saint-Germain er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne. Lix: 23

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775925018
  • Udgivet:
  • 7. Marts 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Paris Saint-Germain

PSG har købt mange dyre spillere.
Alle regner med, at de skal vinde alt.
De har også vundet meget.
Men én pokal har PSG ikke vundet endnu.
Det er Champions League.

Paris Saint-Germain er Frankrigs største fodboldklub. De vinder mange kampe og har de største stjerner. Både Messi, Mbappé og Neymar spiller i PSG. I bogen kan du læse om klubben og dens stjerner.

Paris Saint-Germain er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Lix: 23

Brugerbedømmelser af Paris Saint-GermainFind lignende bøger
Bogen Paris Saint-Germain findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.