Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Penge & Bacon - Anna Juul - E-bog

Bag om Penge & Bacon

Sorthumoristisk rablende klimalockdown-roman af Anna Juul, skaberen af alteregoet Veronika Katinka og tekstforfatter på det hedengangne Den Korte Radioavis. Anja bor i en duplexlejlighed med sublime detaljer på toppen af Østerbro. I lejligheden bor også hendes ægtemand Anders og de to vandrende pinde, Penge og Bacon. Om dagen syr hun kostumer til DRs pigekor, om natten sover hun ikke. I stedet netshopper hun dyre silkekjoler eller lægger et meget stort puslespil, der forestiller Venedig. Anja elsker Anders, men da Danmark kastes ud i en klimalockdown for at nedbringe CO2-niveauet, isoleres Anja og Anders pludselig i duplexlejligheden uden internet. Og hvad gør man så, når man ikke har andet end bare hinanden? Kan man virkelig leve af kærlighed, kildevand og en grøntsagskasse fra Aarstiderne? Penge og Bacon er en absurd fortælling om ensomhed, kedsomhed og tilværelsens øvrige ulidelige halløj.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711995815
 • Udgivet:
 • 8. April 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Penge & Bacon

  Beskrivelse af Penge & Bacon

  Sorthumoristisk rablende klimalockdown-roman af Anna Juul, skaberen af alteregoet Veronika Katinka og tekstforfatter på det hedengangne Den Korte Radioavis.

  Anja bor i en duplexlejlighed med sublime detaljer på toppen af Østerbro. I lejligheden bor også hendes ægtemand Anders og de to vandrende pinde, Penge og Bacon. Om dagen syr hun kostumer til DRs pigekor, om natten sover hun ikke. I stedet netshopper hun dyre silkekjoler eller lægger et meget stort puslespil, der forestiller Venedig. Anja elsker Anders, men da Danmark kastes ud i en klimalockdown for at nedbringe CO2-niveauet, isoleres Anja og Anders pludselig i duplexlejligheden uden internet. Og hvad gør man så, når man ikke har andet end bare hinanden? Kan man virkelig leve af kærlighed, kildevand og en grøntsagskasse fra Aarstiderne?

  Penge og Bacon er en absurd fortælling om ensomhed, kedsomhed og tilværelsens øvrige ulidelige halløj.

  Brugerbedømmelser af Penge & Bacon  Find lignende bøger
  Bogen Penge & Bacon findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.