Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Perspektiv på friluftslivets pædagogik af Björn Tordsson

Perspektiv på friluftslivets pædagogik - E-bog

Bag om Perspektiv på friluftslivets pædagogik

"Perspektiver på friluftslivets pædagogik" henvender sig især til vejledere og studerende i friluftsliv. Fokus ligger på de problemer og udfordringer, som man møder i pædagogisk arbejde med friluftsliv – så vel de konkrete didaktisk-metodiske som de mere teoretiske. Pædagogisk arbejde med friluftsliv kan rejse væsentlige spørgsmål, åbne intellektuelle horisonter og lokke til udfordring også på det indre plan. Hovedbudskabet er, at friluftsliv kan lægge grundstenen til en spørgende og undrende livsholdning, og styrke evnen til at sammenholde personlig erfaring med refleksion og søgen efter forståelse. I flere henseender bryder bogen med god tone i den akademiske lærebogstradition. Bogen forsynder sig mod denne tradition. Til gengæld har "Perspektiver på friluftslivets pædagogik" en dybde, der overskrider den fremherskende konkurrencestats-diskurs og fastholder menneskets ret til dannelse – dvs. evnen til selvstændig handling, tænkning og refleksion – som et væsentligt ved den personlige udvikling.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771459166
 • Udgivet:
 • 8. Maj 2014
 • 134,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 116,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Perspektiv på friluftslivets pædagogik
"Perspektiver på friluftslivets pædagogik" henvender sig især til vejledere og studerende i friluftsliv. Fokus ligger på de problemer og udfordringer, som man møder i pædagogisk arbejde med friluftsliv – så vel de konkrete didaktisk-metodiske som de mere teoretiske.

Pædagogisk arbejde med friluftsliv kan rejse væsentlige spørgsmål, åbne intellektuelle horisonter og lokke til udfordring også på det indre plan. Hovedbudskabet er, at friluftsliv kan lægge grundstenen til en spørgende og undrende livsholdning, og styrke evnen til at sammenholde personlig erfaring med refleksion og søgen efter forståelse.

I flere henseender bryder bogen med god tone i den akademiske lærebogstradition. Bogen forsynder sig mod denne tradition. Til gengæld har "Perspektiver på friluftslivets pædagogik" en dybde, der overskrider den fremherskende konkurrencestats-diskurs og fastholder menneskets ret til dannelse – dvs. evnen til selvstændig handling, tænkning og refleksion – som et væsentligt ved den personlige udvikling.
Brugerbedømmelser af Perspektiv på friluftslivets pædagogik
 • Leo S. 24. April 2020

  Det er en virkelig god bog med mange gode perspektiver i og med en god pædagogisk tilgang
  Rigtig mange gode vinkler på nordiskfriluftsliv


Find lignende bøger
Bogen Perspektiv på friluftslivets pædagogik findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.