Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Poeterne som kirkelærere - E-bog

Bag om Poeterne som kirkelærere

Jakob Balling undersøger den poetiske teologis to store klassikere, Dantes "Den guddommelige komedie" og Miltons "Det tabte Paradis". Bogen undersøger, hvad begrebet poetisk teologi dækker over, og hvilken rolle det bør spille i det teologi- og kirkehistoriske arbejde. Jakob Balling ser endvidere nærmere på Milton og Dantes forskellige kristendomsfortolkninger, og hvordan de kommer til udtryk i deres værker. Jakob Balling (1928-2012) var en dansk forfatter og professor i ældre kirkehistorie ved Aarhus Universitet. Han var Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen og udgav en lang række bøger om kristendommens historie.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726422917
  • Udgivet:
  • 12. Juni 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Poeterne som kirkelærere

Jakob Balling undersøger den poetiske teologis to store klassikere, Dantes "Den guddommelige komedie" og Miltons "Det tabte Paradis". Bogen undersøger, hvad begrebet poetisk teologi dækker over, og hvilken rolle det bør spille i det teologi- og kirkehistoriske arbejde. Jakob Balling ser endvidere nærmere på Milton og Dantes forskellige kristendomsfortolkninger, og hvordan de kommer til udtryk i deres værker.

Jakob Balling (1928-2012) var en dansk forfatter og professor i ældre kirkehistorie ved Aarhus Universitet. Han var Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen og udgav en lang række bøger om kristendommens historie.

Brugerbedømmelser af Poeterne som kirkelærereFind lignende bøger

Bogen Poeterne som kirkelærere findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.