Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Polysaccharide Association Structures in Food - Reginald H. Walter - Bog

Bag om Polysaccharide Association Structures in Food

Focuses on the physical-chemical origins and structures formed by the association of aqueous, dispersed polysaccharides with related and unrelated chemical species. This title covers the origin of polysaccharide supramolecular assemblies; polysaccharide molecular structures; and gel formation and ultrastructure in food polysaccharides.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824701642
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 6. april 1998
  • Størrelse:
  • 152x229x22 mm.
  • Vægt:
  • 680 g.
  • 2-4 uger.
  • 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Polysaccharide Association Structures in Food

Focuses on the physical-chemical origins and structures formed by the association of aqueous, dispersed polysaccharides with related and unrelated chemical species. This title covers the origin of polysaccharide supramolecular assemblies; polysaccharide molecular structures; and gel formation and ultrastructure in food polysaccharides.

Brugerbedømmelser af Polysaccharide Association Structures in Food



Find lignende bøger
Bogen Polysaccharide Association Structures in Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.