Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Porcelænsdukken - Knud Romer - Lydbog

Bag om Porcelænsdukken

Er du der? Vi slukker lyset og taler sammen uden at kunne se hinanden. Vi hører, hvordan det er at være født anderledes og bemægtige sig livet alligevel. Om depression, identitetskriser og panikangst, Hvordan er det at være skrøbelig som en porcelænsdukke og kunne gå i stykker hvert øjeblik? Vært: Knud Romer Gæst: Digter, skuespiller og aktivist Ditte Johansen Producer: Line Fabricius Redaktør: Laura Labarca Efter ide af: Knud Romer Produceret af Talk Town, Story House Egmont Vi slukker lyset og møder den mere og mere blinde Knud Romer i et talkshow i mørke foran et live publikum, som ikke ved, hvem gæsten er. Hvordan taler vi sammen, når vi ikke kan se hinanden – kommer vi tættere på, er det mere intimt, åbner vi os mere og taler om andre ting? Og hvordan lytter vi, når vi ikke danner os et forhåndsindtryk af personen – hvem det er, udseendet, navn og baggrund – men bare hører, hvad der bliver sagt, og forholder os til det ... umiddelbart og fordomsfrit? For det handler ikke om, hvem du er – men hvad du er, når det kommer til stykket. Velkommen i mørket. Vært: Knud Romer Gæst: Skiftende Producer: Line Fabricius Redaktør: Laura Labarca Clausen Efter ide af: Knud Romer Foto: Martin Bubandt Produceret af Talk Town, Story House Egmont Knud Romer (f. 1960) er uddannet i litteraturvidenskab og har arbejdet i reklamebranchen. Han har medvirket i Lars von Triers film "Idioterne", har skrevet filmmanuskripter og er en hyppig bidragyder til aviser og magasiner samt forskellige debatprogrammer. Han er forfatter til bøgerne "Den som blinker er bange for døden", "Kort over paradis" og "Pigen i violinen".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788727037004
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 14. Marts 2023
 • Oplæser:
 • Knud Romer
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Porcelænsdukken

Er du der? Vi slukker lyset og taler sammen uden at kunne se hinanden. Vi hører, hvordan det er at være født anderledes og bemægtige sig livet alligevel. Om depression, identitetskriser og panikangst, Hvordan er det at være skrøbelig som en porcelænsdukke og kunne gå i stykker hvert øjeblik?

Vært: Knud Romer
Gæst: Digter, skuespiller og aktivist Ditte Johansen
Producer: Line Fabricius
Redaktør: Laura Labarca
Efter ide af: Knud Romer
Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Vi slukker lyset og møder den mere og mere blinde Knud Romer i et talkshow i mørke foran et live publikum, som ikke ved, hvem gæsten er. Hvordan taler vi sammen, når vi ikke kan se hinanden – kommer vi tættere på, er det mere intimt, åbner vi os mere og taler om andre ting? Og hvordan lytter vi, når vi ikke danner os et forhåndsindtryk af personen – hvem det er, udseendet, navn og baggrund – men bare hører, hvad der bliver sagt, og forholder os til det ... umiddelbart og fordomsfrit? For det handler ikke om, hvem du er – men hvad du er, når det kommer til stykket. Velkommen i mørket.

Vært: Knud Romer
Gæst: Skiftende
Producer: Line Fabricius
Redaktør: Laura Labarca Clausen
Efter ide af: Knud Romer
Foto: Martin Bubandt
Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Knud Romer (f. 1960) er uddannet i litteraturvidenskab og har arbejdet i reklamebranchen. Han har medvirket i Lars von Triers film "Idioterne", har skrevet filmmanuskripter og er en hyppig bidragyder til aviser og magasiner samt forskellige debatprogrammer. Han er forfatter til bøgerne "Den som blinker er bange for døden", "Kort over paradis" og "Pigen i violinen".

Brugerbedømmelser af PorcelænsdukkenFind lignende bøger
Bogen Porcelænsdukken findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.