Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Projektledelse og projektstyring Lightaf Lars Zwisler

Projektledelse og projektstyring Light - E-bog

Bag om Projektledelse og projektstyring Light

Projektledelse og projektstyring Light giver en overordnet indføring i at strukturere, styre og lede et mindre projekt. Den indeholder en fremgangsmåde til at løs nogle af de vigtigste opgaver, som det succesfulde projekt skal i gennem. Det er blandt andet: Etablering af projektorganisationen Anvendelse analyseredskaber eks. SWOT, Risikoanalyse og Interessentanalyse Definering af mål Projekt- og aktivitetsplanlægning Tidsestimeringsteknikker Ressourceallokering Grovplaner og detailplaner Hvad den gode projektleder gør Projektledelsesopgaven Hvordan projektlederen motiverer projektgruppen Produktivitetsforøgelse Typiske projektkriser Bogen henvender sig til nuværende og kommende projektledere der ønsker at få en overordnet indføring i de aktiviteter som projektet skal igennem. Endvidere er bogen velegnet til studerende på erhvervsuddannelserne og til kurser i projektledelse og projektstyring. Til bogen er det tilknyttet en hjemmeside med eksempler, opgaver, cases og undervisningsmateriale. Lars Zwisler (f.1968) er uddannet cand. merc. og HD. Gennem en årrække har han blandt andet arbejdet som IT-chef, Logistik-chef og Direktionsassistent. De senere år har han været ansat som Adjunkt på et erhvervsakademi og har i den forbindelse undervist i forskellige fagområder bl.a. Systemudvikling, Kommunikation og Projektledelse. Ved siden af undervisningsjobbet driver han Z-gruppen, der løser projektorienteret opgaver for en række virksomheder.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788779003781
  • Udgivet:
  • 7. Maj 2010
  • 132,95 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 115,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Lars Zwisler
Vis alle titler
Beskrivelse af Projektledelse og projektstyring Light
Projektledelse og projektstyring Light giver en overordnet indføring i at strukturere, styre og lede et mindre projekt. Den indeholder en fremgangsmåde til at løs nogle af de vigtigste opgaver, som det succesfulde projekt skal i gennem. Det er blandt andet:
Etablering af projektorganisationen
Anvendelse analyseredskaber eks. SWOT, Risikoanalyse og Interessentanalyse
Definering af mål
Projekt- og aktivitetsplanlægning
Tidsestimeringsteknikker
Ressourceallokering
Grovplaner og detailplaner
Hvad den gode projektleder gør
Projektledelsesopgaven
Hvordan projektlederen motiverer projektgruppen
Produktivitetsforøgelse
Typiske projektkriser

Bogen henvender sig til nuværende og kommende projektledere der ønsker at få en overordnet indføring i de aktiviteter som projektet skal igennem.
Endvidere er bogen velegnet til studerende på erhvervsuddannelserne og til kurser i projektledelse og projektstyring. Til bogen er det tilknyttet en hjemmeside med eksempler, opgaver, cases og undervisningsmateriale.

Lars Zwisler (f.1968) er uddannet cand. merc. og HD. Gennem en årrække har han blandt andet arbejdet som IT-chef, Logistik-chef og Direktionsassistent. De senere år har han været ansat som Adjunkt på et erhvervsakademi og har i den forbindelse undervist i forskellige fagområder bl.a. Systemudvikling, Kommunikation og Projektledelse. Ved siden af undervisningsjobbet driver han Z-gruppen, der løser projektorienteret opgaver for en række virksomheder.
Brugerbedømmelser af Projektledelse og projektstyring Light


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Projektledelse og projektstyring Light findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.