Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Retfærdig vold - Aske Munk-Jørgensen - E-bog

Bag om Retfærdig vold

“Jeg vil ikke,” sagde pigen. Den hyggelige stemning var væk, og soldaterhistorierne var holdt op med at være spændende. Ovre i hjørnet fulgte hendes venner skrækslagne med – en dreng og en pige. Ingen af dem ville nogensinde glemme det. Manden stønnede. Den eneste anden lyd i stuen var af skolepigen, der desperat og håbløst kæmpede imod. Hendes arme flaksede, mens eftermiddagslyset flød dovent ind gennem de åbne vinduer. Der er sket en frygtelig forbrydelse. Da den sigtede frikendes, bliver han skudt. Anders er fraskilt, på tvungen orlov og indkaldes som en del af opklaringstemaet på yderste mandat. Alligevel tager de gamle kollegaer – især Line – godt imod Anders. Sammen undersøger de et spor, som fører Anders væk fra sin tyranniske chef og helt til Polen. Vil det trods modstand fra alle sider lykkes Anders at opklare mordet på den sigtede?

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771712148
 • Udgivet:
 • 16. Marts 2018
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Retfærdig vold

  Beskrivelse af Retfærdig vold

  “Jeg vil ikke,” sagde pigen. Den hyggelige stemning var væk, og soldaterhistorierne var holdt op med at være spændende.
  Ovre i hjørnet fulgte hendes venner skrækslagne med – en dreng og en pige. Ingen af dem ville nogensinde glemme det. Manden stønnede. Den eneste anden lyd i stuen var af skolepigen, der desperat og håbløst kæmpede imod. Hendes arme flaksede, mens eftermiddagslyset flød dovent ind gennem de åbne vinduer.

  Der er sket en frygtelig forbrydelse. Da den sigtede frikendes, bliver han skudt.
  Anders er fraskilt, på tvungen orlov og indkaldes som en del af opklaringstemaet på yderste mandat. Alligevel tager de gamle kollegaer – især Line – godt imod Anders. Sammen undersøger de et spor, som fører Anders væk fra sin tyranniske chef og helt til Polen.
  Vil det trods modstand fra alle sider lykkes Anders at opklare mordet på den sigtede?

  Brugerbedømmelser af Retfærdig vold  Find lignende bøger
  Bogen Retfærdig vold findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.