Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rigets Frue - Maria Helleberg - Lydbog

Bag om Rigets Frue

Margrete 1. var den legendariske dronning, der samlede Norden. I sin store roman går Maria Helleberg bag om legenden og fortæller den enestående historie om en begavet og viljestærk kvindes vej til magten i 1300-tallets Danmark. En smuk og underholdende roman om magt og kærlighed. Vi hører om den lille piges opvækst på Vordingborg Slot med de fraværende forældre - den sindsforvirrede dronning Helvig og den magtfulde Valdemar Atterdag - og barneægteskabet med kong Håkon af Norge. Videre følger vi den voksne kvinde og regents erfaringer med kærlighed og krig, til hun i 1397 lader sin adoptivsøn Erik af Pommern krone til konge over sit imperium - dog uden at afgive magten. En smuk og underholdende roman, som stiller skarpt på de menneskelige ofre, Margrete måtte yde for at vinde og bevare sin suveræne position. "Historisk underholdningsroman i højt tempo." – Politiken "Et hellebergsk mesterværk." – Søndag Maria Helleberg (f. 1956) har udgivet over firs bøger. Hun spænder vidt, fra romaner, børnebøger og ungdomsbøger over rejsebøger, biografier og fagbøger til skuespil. Hun er blevet kaldt ’dronningen af den historiske roman’ og har modtaget flere priser.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726964813
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 2. Juli 2021
 • Oplæser:
 • Anne Vester Høyer
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Rigets Frue

Margrete 1. var den legendariske dronning, der samlede Norden. I sin store roman går Maria Helleberg bag om legenden og fortæller den enestående historie om en begavet og viljestærk kvindes vej til magten i 1300-tallets Danmark. En smuk og underholdende roman om magt og kærlighed.
Vi hører om den lille piges opvækst på Vordingborg Slot med de fraværende forældre - den sindsforvirrede dronning Helvig og den magtfulde Valdemar Atterdag - og barneægteskabet med kong Håkon af Norge. Videre følger vi den voksne kvinde og regents erfaringer med kærlighed og krig, til hun i 1397 lader sin adoptivsøn Erik af Pommern krone til konge over sit imperium - dog uden at afgive magten.
En smuk og underholdende roman, som stiller skarpt på de menneskelige ofre, Margrete måtte yde for at vinde og bevare sin suveræne position.

"Historisk underholdningsroman i højt tempo." – Politiken

"Et hellebergsk mesterværk." – Søndag

Maria Helleberg (f. 1956) har udgivet over firs bøger. Hun spænder vidt, fra romaner, børnebøger og ungdomsbøger over rejsebøger, biografier og fagbøger til skuespil. Hun er blevet kaldt ’dronningen af den historiske roman’ og har modtaget flere priser.

Brugerbedømmelser af Rigets FrueFind lignende bøger
Bogen Rigets Frue findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.