Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rigsvåbnet - Tom Oxager - E-bog

Bag om Rigsvåbnet

Anna Storm er ny efterforsker hos politiet i Frederikshavn. Med en kollega bliver hun sendt ud til noget, der først ligner et par fulderikker, der har drukket sig ihjel. Hurtigt viser det sig, at det er noget helt andet. To østeuropæiske mafiagrupper bekæmper hinanden på den mest indædte måde, alt imens flere danskere prøver at lave forretninger med dem. Rigspolitiet opretter en specialgruppe Rigsvåbnet, der bliver udsat for lidt af hvert i kampen mod de formastelige. Gruppens sammenhold styrkes dog blandt andet af Anna Storms l lidenskabelige udfoldelser i det proventiale køkken. Bogens sidste sider giver læseren mulighed for, at afprøve Anna Storms udfoldelser i eget køkken.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775758579
  • Udgivet:
  • 31. August 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Rigsvåbnet

Anna Storm er ny efterforsker hos politiet i Frederikshavn. Med en kollega bliver hun sendt ud til noget, der først ligner et par fulderikker, der har drukket sig ihjel. Hurtigt viser det sig, at det er noget helt andet. To østeuropæiske mafiagrupper bekæmper hinanden på den mest indædte måde, alt imens flere danskere prøver at lave forretninger med dem. Rigspolitiet opretter en specialgruppe Rigsvåbnet, der bliver udsat for lidt af hvert i kampen mod de formastelige.
Gruppens sammenhold styrkes dog blandt andet af Anna Storms l lidenskabelige udfoldelser i det proventiale køkken. Bogens sidste sider giver læseren mulighed for, at afprøve Anna Storms udfoldelser i eget køkken.

Brugerbedømmelser af RigsvåbnetFind lignende bøger
Bogen Rigsvåbnet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.