Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Robinson - Robinson - Bog

Bag om Robinson

1. Heat Treatment of Milk.- 2. Developments in Cream Separation and Processing.- 3. Production of Butter and Dairy Based Spreads.- 4. Drying of Milk and Milk Products.- 5. Protection against Fire and Explosion in Spray Dryers.- 6. Membrane Processing of Milk.- 7. Utilisation of Milk Components: Whey.- 8. Utilisation of Milk Components: Casein.- 9. Automation in the Dairy.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780412535208
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 500
  • Udgivet:
  • 31. December 1995
  • Udgave:
  • 95002
  • Størrelse:
  • 157x33x235 mm.
  • Vægt:
  • 870 g.
  • 2-4 uger.
  • 18. Juni 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Robinson

1. Heat Treatment of Milk.- 2. Developments in Cream Separation and Processing.- 3. Production of Butter and Dairy Based Spreads.- 4. Drying of Milk and Milk Products.- 5. Protection against Fire and Explosion in Spray Dryers.- 6. Membrane Processing of Milk.- 7. Utilisation of Milk Components: Whey.- 8. Utilisation of Milk Components: Casein.- 9. Automation in the Dairy.

Brugerbedømmelser af Robinson



Find lignende bøger
Bogen Robinson findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.