Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Rogn - Ole G. Mouritsen - Bog

- Meget mere end caviar

Bag om Rogn

Hvad er rogn, og hvordan kan vi bruge den i vores køkken på en bæredygtig måde med respekt for naturen og med fokus på smag, ikke mindst i det grønne køkken? Rogn er æg fra fisk, krebsdyr og bløddyr og spises både som en dagligdags, folkekær spise som torskerogn og er populær som sæsonvare som stenbiderrogn, men rogn er også en eftertragtet og dyr, gastronomisk delikatesse som caviar. Bogen Rogn illustrerer de forskellige anvendelser af mange slags rogn både ved klassiske og nyfortolkede retter såvel som helt nye tilberedninger. Den er blevet til som et samarbejde mellem en kok, Klavs Styrbæk, og en videnskabsmand, Ole G. Mouritsen, der sammen er gået i køkkenet for at blive klogere på rogn ved at smage sig frem, eksperimentere og udvise interesse for at kombinere nysgerrighed og viden med godt kokkehåndværk. Rogn, der er flot illustreret med fotografier af Jonas Drotner Mouritsen, henvender sig til et bredt publikum, som er interesseret i verden og den del af verden, vi spiser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702392012
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 26. oktober 2023
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 179x243x28 mm.
  • Vægt:
  • 880 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Rogn

Hvad er rogn, og hvordan kan vi bruge den i vores køkken på en bæredygtig måde med respekt for naturen og med fokus på smag, ikke mindst i det grønne køkken? Rogn er æg fra fisk, krebsdyr og bløddyr og spises både som en dagligdags, folkekær spise som torskerogn og er populær som sæsonvare som stenbiderrogn, men rogn er også en eftertragtet og dyr, gastronomisk delikatesse som caviar.
Bogen Rogn illustrerer de forskellige anvendelser af mange slags rogn både ved klassiske og nyfortolkede retter såvel som helt nye tilberedninger.
Den er blevet til som et samarbejde mellem en kok, Klavs Styrbæk, og en videnskabsmand, Ole G. Mouritsen, der sammen er gået i køkkenet for at blive klogere på rogn ved at smage sig frem, eksperimentere og udvise interesse for at kombinere nysgerrighed og viden med godt kokkehåndværk.
Rogn, der er flot illustreret med fotografier af Jonas Drotner Mouritsen, henvender sig til et bredt publikum, som er interesseret i verden og den del af verden, vi spiser.

Brugerbedømmelser af Rogn



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.