Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sam Fisker - Stephan Garmark - E-bog

- En Love City-novelle

Bag om Sam Fisker

I denne historie møder vi Samantha ”Sam” Fisker, der er nødhjælpsarbejder. Hun befinder sig i Eritrea, hvor hun sammen med sin uafhængige nødhjælpsorganisation har til opgave at etablere et børnehjem. En dag kommer en fremmed til lejeren og beder hende hjælpe ham med at finde sin forsvundne datter, en bøn, Sam ikke kan afslå. Det bliver starten på en uhyggelig deroute gennem Eritrea og Sudan. Denne novelle er den anden af i alt fem noveller skrevet af brødrene Garmark, som kommer hver måned op til udgivelsen af brødrenes anden roman Love City. Idéen med dette er at lære alle de betydningsfulde karakterer at kende, inden man læser Love City, der udkommer 1. september. Brødrenes første roman sammen er den anmelderroste Rakelsminde.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771712667
  • Udgivet:
  • 15. Maj 2018
  • Straks på e-mail.

Beskrivelse af Sam Fisker

I denne historie møder vi Samantha ”Sam” Fisker, der er nødhjælpsarbejder. Hun befinder sig i Eritrea, hvor hun sammen med sin uafhængige nødhjælpsorganisation har til opgave at etablere et børnehjem. En dag kommer en fremmed til lejeren og beder hende hjælpe ham med at finde sin forsvundne datter, en bøn, Sam ikke kan afslå. Det bliver starten på en uhyggelig deroute gennem Eritrea og Sudan.

Denne novelle er den anden af i alt fem noveller skrevet af brødrene Garmark, som kommer hver måned op til udgivelsen af brødrenes anden roman Love City. Idéen med dette er at lære alle de betydningsfulde karakterer at kende, inden man læser Love City, der udkommer 1. september. Brødrenes første roman sammen er den anmelderroste Rakelsminde.

Brugerbedømmelser af Sam FiskerFind lignende bøger
Bogen Sam Fisker findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.