Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Science and Practice of Cheese-Making - Lucius van Slyke - Bog

Bag om Science and Practice of Cheese-Making

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781429010733
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 520
  • Udgivet:
  • 2. januar 2008
  • Størrelse:
  • 152x30x229 mm.
  • Vægt:
  • 836 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 7. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Science and Practice of Cheese-Making

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Brugerbedømmelser af Science and Practice of Cheese-Making



Find lignende bøger
Bogen Science and Practice of Cheese-Making findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.