Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sensitive kvinder i plusalderen 45+ - Susanne Møberg - E-bog

Bag om Sensitive kvinder i plusalderen 45+

Der sker store forandringer i vores kroppe og tanker i plusalderen. Forandringer, der allerede kan være begyndt omkring 45 års alderen - måske uden vi selv er opmærksomme på det. Hos de fleste bliver forandringerne tydelige omkring de 50 år. For alle er det dog helt tydeligt, at plusalderen er godt i gang, når vi runder de 60. Udviklingsmæssigt er plusalderen en livsfase med mulighed for udvikling frem for udelukkende afvikling. En tid for din sjæl, til at udvikle sig i retningen af et mere autentisk liv med modenhed og visdom. I "Sensitive kvinder i plusalderen 45+" kan du læse om de forandringer, der sker i dit liv som kvinde, når du bliver ældre - set i det sensitive perspektiv. I "Sensitive kvinder i plusalderen 45+" får du råd til, hvad du kan gøre for at imødekomme din sensitivitet i plusalderen og hvad du kan gøre for at leve livet fuldt ud med glæde og i overensstemmelse med, hvem du naturligt er.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799686377
  • Udgivet:
  • 1. December 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sensitive kvinder i plusalderen 45+

Der sker store forandringer i vores kroppe og tanker i plusalderen. Forandringer, der allerede kan være begyndt omkring 45 års alderen - måske uden vi selv er opmærksomme på det. Hos de fleste bliver forandringerne tydelige omkring de 50 år. For alle er det dog helt tydeligt, at plusalderen er godt i gang, når vi runder de 60.

Udviklingsmæssigt er plusalderen en livsfase med mulighed for udvikling frem for udelukkende afvikling. En tid for din sjæl, til at udvikle sig i retningen af et mere autentisk liv med modenhed og visdom.

I "Sensitive kvinder i plusalderen 45+" kan du læse om de forandringer, der sker i dit liv som kvinde, når du bliver ældre - set i det sensitive perspektiv. I "Sensitive kvinder i plusalderen 45+" får du råd til, hvad du kan gøre for at imødekomme din sensitivitet i plusalderen og hvad du kan gøre for at leve livet fuldt ud med glæde og i overensstemmelse med, hvem du naturligt er.

Brugerbedømmelser af Sensitive kvinder i plusalderen 45+Find lignende bøger
Bogen Sensitive kvinder i plusalderen 45+ findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.