Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Sensory Evaluation of Food - Michael O'Mahony - Bog

- Statistical Methods and Procedures

Bag om Sensory Evaluation of Food

Covers various basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use placements for consumers. This book explores the fundamental psychological and statistical theories that form the basis and rationale for sensory test design. It is of interest to industry professionals and students.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824773373
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 510
  • Udgivet:
  • 10. januar 1986
  • Størrelse:
  • 152x229x28 mm.
  • Vægt:
  • 1100 g.
  • 2-4 uger.
  • 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sensory Evaluation of Food

Covers various basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use placements for consumers. This book explores the fundamental psychological and statistical theories that form the basis and rationale for sensory test design. It is of interest to industry professionals and students.

Brugerbedømmelser af Sensory Evaluation of Food



Find lignende bøger
Bogen Sensory Evaluation of Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.