Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Shampoo - Bjarne Hatting - E-bog

Bag om Shampoo

En realistisk og direkte roman. Bogen skildrer det sammenhold, der er mellem mennesker i medgang og modgang. Den har fokus på personer i omvæltningsperioder, hvad enten det drejer sig om skilsmisse, job eller det at være forretningsdrivende. Shampoo er ærlig og tør en masse, men den har også et hjerte. Om forfatteren: Bjarne Hatting Født 1940 i København. Han er uddannet merkonom, typograf samt engelsk korrespondent, og han har i en årrække haft en del forskellige lederstillinger. Han er i dag gået på efterløn efter en lederstilling i SAS. Bjarne Hatting er en forfatter, der spænder vidt i sit emnevalg. Fra muslimsk lesbisk kærlighed til brasilianske gadebørn, fra nazisme til en engelsk massemorder. "Jeg skriver om det emne, der banker på, og vil ind i mit hoved," fortæller han. Uddrag af bogen: "Jamen så kan det da ikke være nemmere. Arbejder du også her på Vesterbro?" Åse tænkte hurtigt. Så blev hun enig med sig selv om, at hun befandt sig på hellig jord, på kvindens territorium. "Ja, jeg har en forretning her på Vesterbro." "Nå". Lise var forbavset. Så kom købmanden op i hende. "Så kan vi måske bytte varer eller tjenesteydelser." Åse kom til at grine højt. "Sagde jeg noget forkert?" "Nej, det er bare det, at den forretning jeg har ikke egner sig for dit vedkommende." Nu blev Lise for alvor nysgerrig. "Lad mig gætte. Du har en legetøjsforretning?" Åse bøjede sig forover af grin. "Du er pragtfuld, Lise. Ja, det er legetøj, men det er til voksne." Nu så Lise desorienteret ud. "Så giver jeg op." "Jeg driver en massageklinik." "Åh." Nu forstod Lise og grinte. Andre bøger af samme forfatter: Forbudt Kærlighed (2008) De kom altid om natten (2009) Hesteslagteren (2009) Hvis du læser dette brev (2010) Nazisternes skatkammer (2010) Pigen fra Himalaya (2010) Afrika (2010)

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792875136
  • Udgivet:
  • 4. April 2012
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Shampoo

En realistisk og direkte roman.
Bogen skildrer det sammenhold, der er mellem mennesker i medgang og modgang. Den har fokus på personer i omvæltningsperioder, hvad enten det drejer sig om skilsmisse, job eller det at være forretningsdrivende.

Shampoo er ærlig og tør en masse, men den har også et hjerte.

Om forfatteren:

Bjarne Hatting
Født 1940 i København. Han er uddannet merkonom, typograf samt engelsk korrespondent, og han har i en årrække haft en del forskellige lederstillinger. Han er i dag gået på efterløn efter en lederstilling i SAS.
Bjarne Hatting er en forfatter, der spænder vidt i sit emnevalg. Fra muslimsk lesbisk kærlighed til brasilianske gadebørn, fra nazisme til en engelsk massemorder.
"Jeg skriver om det emne, der banker på, og vil ind i mit hoved," fortæller han.

Uddrag af bogen:
"Jamen så kan det da ikke være nemmere. Arbejder du også her på Vesterbro?" Åse tænkte hurtigt. Så blev hun enig med sig selv om, at hun befandt sig på hellig jord, på kvindens territorium.
"Ja, jeg har en forretning her på Vesterbro."
"Nå". Lise var forbavset. Så kom købmanden op i hende. "Så kan vi måske bytte varer eller tjenesteydelser." Åse kom til at grine højt.
"Sagde jeg noget forkert?"
"Nej, det er bare det, at den forretning jeg har ikke egner sig for dit vedkommende." Nu blev Lise for alvor nysgerrig.
"Lad mig gætte. Du har en legetøjsforretning?" Åse bøjede sig forover af grin.
"Du er pragtfuld, Lise. Ja, det er legetøj, men det er til voksne." Nu så Lise desorienteret ud.
"Så giver jeg op."
"Jeg driver en massageklinik."
"Åh." Nu forstod Lise og grinte.

Andre bøger af samme forfatter:
Forbudt Kærlighed (2008)
De kom altid om natten (2009)
Hesteslagteren (2009)
Hvis du læser dette brev (2010)
Nazisternes skatkammer (2010)
Pigen fra Himalaya (2010)
Afrika (2010)

Brugerbedømmelser af ShampooFind lignende bøger
Bogen Shampoo findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.