Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skal man neje? - Helle Juhl - Lydbog

Bag om Skal man neje?

I 2022 kan dronning Margrethe fejre sit 50-års regentjubilæum. I sit virke som regent har hun mødt et hav af mennesker og haft stor indflydelse på Danmark såvel som på den enkelte dansker. I "Skal man neje?" gives ordet til nogle af de mennesker, som har haft dronning Margrethe inde på livet. Til sammen tegner historierne et kærligt portræt af Danmarks dronning. Du kan blandt andet høre om, hvordan det var for Søren Thomassen at stå i livgarden den iskolde januardag, da Kronprinsesse Margrethe blev udnævnt til dronning. Eller hvordan den unge gymnasieelev Johanne Juul Olsen fra Sydslesvig inspirerede dronningen til at bruge et nyt ord i sin nytårstale. Du kan også høre om Lis Christensen, der kan kalde sig kongelig hofleverandør af gravhunde, og finde ud af, om det lykkedes Knud Romer endelig at få Ingahild Grathmers autograf. Helle Juhl (f. 1957) er journalist, forfatter og foredragsholder og har siden 2008 udgivet en lang række kulturhistoriske bøger og biografier med fokus på især kvindehistoriske emner og landbokulturen. Blandt hendes seneste udgivelser er "Kvindernes verden. Hjemmene på Hjerl Hede" (2020), "Barndom på landet. Erindringer fra efterkrigstidens Danmark" (2020) og "Jutlandia – krig, kald og kærlighed" (2021).

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728110829
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 6. Januar 2022
 • Oplæser:
 • Liselotte Krogager
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Skal man neje?

  Beskrivelse af Skal man neje?

  I 2022 kan dronning Margrethe fejre sit 50-års regentjubilæum. I sit virke som regent har hun mødt et hav af mennesker og haft stor indflydelse på Danmark såvel som på den enkelte dansker. I "Skal man neje?" gives ordet til nogle af de mennesker, som har haft dronning Margrethe inde på livet. Til sammen tegner historierne et kærligt portræt af Danmarks dronning.
  Du kan blandt andet høre om, hvordan det var for Søren Thomassen at stå i livgarden den iskolde januardag, da Kronprinsesse Margrethe blev udnævnt til dronning. Eller hvordan den unge gymnasieelev Johanne Juul Olsen fra Sydslesvig inspirerede dronningen til at bruge et nyt ord i sin nytårstale. Du kan også høre om Lis Christensen, der kan kalde sig kongelig hofleverandør af gravhunde, og finde ud af, om det lykkedes Knud Romer endelig at få Ingahild Grathmers autograf.

  Helle Juhl (f. 1957) er journalist, forfatter og foredragsholder og har siden 2008 udgivet en lang række kulturhistoriske bøger og biografier med fokus på især kvindehistoriske emner og landbokulturen. Blandt hendes seneste udgivelser er "Kvindernes verden. Hjemmene på Hjerl Hede" (2020), "Barndom på landet. Erindringer fra efterkrigstidens Danmark" (2020) og "Jutlandia – krig, kald og kærlighed" (2021).

  Brugerbedømmelser af Skal man neje?  Find lignende bøger
  Bogen Skal man neje? findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.