Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skønheden i det uperfekte - Sanne Østergaard Nissen - E-bog

- Hvordan vi slipper fri af tidens perfekthedskultur

Bag om Skønheden i det uperfekte

PERFEKTION ER EN ILLUSION, og det ved vi godt, men de seneste 20-30 år er der sket en stigning i presset for at være perfekt. Tidens perfekthedskultur må og skal vi gøre op med, da perfektionisme fører til forskellige former for mistrivsel. Vejen ud af perfekthedskulturens onde cirkel er mangesidig. I bogen præsenteres vi for forskning fra den positive psykologi koblet sammen med inspiration fra den japanske filosofi wabi-sabi. Bogen viser, hvordan vi lærer at finde meningen i livets foranderlighed, i vores egen ufuldkommenhed og i livets fællesskaber. Det er også et opgør med forbrugsræs og troen på, at man kan købe, kontrollere eller forhaste sig lykkelig. Der gives 12 konkrete bud på sammen at finde veje til at leve fuldt ud med et mere balanceret fokus på: Trivsel. Kærlighed. Kreativitet. Opbyggelige relationer. Fællesskab. Flow. Glæde. Selvværd. Nærvær. Frihed. Mening. Mod. Styrker. Det er selve modet til at være uperfekt, der giver skønheden i livet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770369510
  • Udgivet:
  • 30. April 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Skønheden i det uperfekte

PERFEKTION ER EN ILLUSION, og det ved vi godt, men de seneste 20-30 år er der sket en stigning i presset for at være perfekt. Tidens perfekthedskultur må og skal vi gøre op med, da perfektionisme fører til forskellige former for mistrivsel.

Vejen ud af perfekthedskulturens onde cirkel er mangesidig. I bogen præsenteres vi for forskning fra den positive psykologi koblet sammen med inspiration fra den japanske filosofi wabi-sabi. Bogen viser, hvordan vi lærer at finde meningen i livets foranderlighed, i vores egen ufuldkommenhed og i livets fællesskaber. Det er også et opgør med forbrugsræs og troen på, at man kan købe, kontrollere eller forhaste sig lykkelig.

Der gives 12 konkrete bud på sammen at finde veje til at leve fuldt ud med et mere balanceret fokus på:
Trivsel. Kærlighed. Kreativitet. Opbyggelige relationer. Fællesskab. Flow. Glæde. Selvværd. Nærvær. Frihed. Mening. Mod. Styrker.
Det er selve modet til at være uperfekt, der giver skønheden i livet.

Brugerbedømmelser af Skønheden i det uperfekteFind lignende bøger
Bogen Skønheden i det uperfekte findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.