Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skolen med magiske dyr 3: Buldermørke - Margit Auer - E-bog

Bag om Skolen med magiske dyr 3: Buldermørke

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven. Da Eddie får den kvikke flagermus Senia, er alle i klassen misundelige. Eller næsten alle ... En af pigerne vil nemlig slet ikke have et magisk dyr. Mon læreren miss Cornfield er enig med hende i det? Den store læsenat står for døren. Men for nogle af børnene tager eventyret en farlig drejning, for pludselig er de fanget dybt nede i skolens kælder. Kan de magiske dyr mon hjælpe dem? Eventyret fortsætter ... Tredje bind i en sjov, spændende og magisk serie. Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere - eller som spændende højtlæsning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772053837
  • Udgivet:
  • 6. Marts 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Skolen med magiske dyr 3: Buldermørke

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven.
Da Eddie får den kvikke flagermus Senia, er alle i klassen misundelige. Eller næsten alle ... En af pigerne vil nemlig slet ikke have et magisk dyr.
Mon læreren miss Cornfield er enig med hende i det? Den store læsenat står for døren. Men for nogle af børnene tager eventyret en farlig drejning, for pludselig er de fanget dybt nede i skolens kælder.
Kan de magiske dyr mon hjælpe dem? Eventyret fortsætter ...

Tredje bind i en sjov, spændende og magisk serie. Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere - eller som spændende højtlæsning.

Forlagets beskrivelse af Skolen med magiske dyr 3: Buldermørke

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven.

Da Eddie får den kvikke flagermus Senia, er alle i klassen misundelige. Eller næsten alle … En af pigerne vil nemlig slet ikke have et magisk dyr. Men da den store læsenat står for døren, er det godt at have et magisk dyr, for pludselig er nogle af børnene fanget dybt nede i skolens kælder. Kan de magiske dyr mon hjælpe dem?

Eventyret fortsætter …
Tredje bind i en sjov, spændende og magisk serie.
Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere – eller som spændende højtlæsning.

Brugerbedømmelser af Skolen med magiske dyr 3: BuldermørkeFind lignende bøger
Bogen Skolen med magiske dyr 3: Buldermørke findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.